Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak je huid klaar voor de zomer!
  Rate this post

  Wist je dat jouw huid extra aandacht nodig heeft in de zomermaanden? Juist in de zomermaanden is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en extra aandacht te geven. De zon is goed voor je, maar vraagt ook om de nodige maatregelen.

  Omdat je huid meer pigment gaat aanmaken tijdens de ­zomermaanden, zul je ook meer last krijgen van dode huidcellen. Om een mooi en egaal kleurtje te krijgen, kun je jezelf lekker exfoliëren (scrubben). Gebruik de scrub zowel op je lichaam als op je gezicht, maar wees je er wel van ­bewust dat de huid op je gezicht andere exfoliatie nodig heeft dan je lichaamshuid!

  Daarnaast is het belangrijk om je huid te hydrateren, omdat je huid flink gedehydrateerd wordt door de zon en warmte. Een hydraterend masker of een goede aftersun is dus geen overbodige luxe!

  Huidanalyse en advies
  Bij Your Moment in Gouda kun je terecht voor advies en tips en word je behandeld door schoonheidsspecialiste Melanie de Jong. Wil je een huidanalyse? Dan is die altijd gratis! Het is belangrijk om te weten wat jouw huidtype én ­huidconditie is.
  Tijdens de zomermaanden worden alle behandelingen aangepast. De huid wordt als het ware klaargemaakt voor de zomer! Tijdens de behandelingen wordt er uitgelegd wat belangrijk is en hoe je je huid het beste kunt verzorgen in de zomermaanden.

  Tips
  Hier heb je alvast wat tips die belangrijk zijn voor jouw huid gedurende de zomer, maar ook voor op je vakantie!
  – Douche gelijk na het zwemmen
  – Smeer jezelf na het zwemmen opnieuw in met ­zonbescherming
  – Was je gezicht met een zeepvrije cleanser die de ­vochtbalans intact houdt
  – Gebruik een exfoliant om onder andere zouten en dode huidcellen te verwijderen
  – Hydrateer, verkoel en kalmeer je huid met aftersun

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply