Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak je huid summerproof!
  Rate this post

  Je wil je huid optimaal voorbereiden op de zomer. Afrekenen met ongewenste haren en oneffenheden laten aanpakken. En dat het liefst op één adres.

  Wij hebben als eerste instituut in Nederland de beschikking over het apparaat Venus Versa, dat allerlei behandelmogelijkheden biedt. Voor het gezicht gaat het dan om de behandeling van pigmentatie, fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en volumeverlies. Voor het lichaam kunnen we cellulite, striae, rimpels en huidverslapping behandelen en zorgen voor haarverwijdering.

  Haarvrij
  Met de Venus Versa raak je haarvrij op een veilige manier. Het apparaat werkt met een intern koelingssysteem op  5 graden, waardoor de behandeling minder pijnlijk is. Dit is een groot verschil met andere apparaten, en het resultaat is beter dan met andere apparaten dankzij de Smart Pulse Technologie. Er is geen ‘downtime’! Voor je gezicht heb je  1 behandeling per 4 weken nodig, en voor je lichaam ­gemiddeld 1 behandeling per 8 weken. Tijdens een intakegesprek, waarin jouw wensen worden besproken, kun je een testflits laten uitvoeren als je medicatie slikt of erg gevoelig reageert. Daarna wordt een volledige behandeling ingepland. Je scheert je haartjes van tevoren.
  Deze manier van IPL werkt zó snel, dat het sneller werkt dan welk ander IPL-apparaat dat momenteel op de markt is. Door de interne koeling voelt het apparaat erg fijn aan tijdens de behandeling en voel je er bijna niets van. Het is echt een groot verschil met andere IPL-apparaten.
  Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze promodagen waarop je gratis kunt kennis­maken met dit systeem.

  Pigmentvlekken behandelen
  Met de Venus Versa hebben we bijzonder mooie resul­taten behaald bij pigmentvlekken. Het maakt niet uit waar je pigmentvlekken zitten: rug, hals of gezicht. We stellen het apparaat deskundig op maat in. De huid doorloopt een proces na het flitsen van pigmentvlekken.  De vlekken worden eerst donkerder en daarna lichter of zijn weg. Het geflitste pigment komt eerst omhoog voordat de vlek verdwijnt uit het gebied. Het kan best nodig zijn om 4 tot 6 behandelingen te doen afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekken.

  Bij Instituut Essence hebben we speciale meetapparatuur waarmee we dieper in de huid kunnen kijken hoe diep het pigment zit. De prijzen hangen af van het aantal vlekken of de grootte van het gebied. Dit wordt tijdens een intake­gesprek met je besproken.

  Couperose behandelen
  Wil je jouw wangen minder rood? Met de Venus Versa behandeling in 4 tot 6 behandelingen is je roodheid weer onder controle. We raden je aan om jouw bloedvaten te versterken met collageen, zodat het bindweefsel sterker wordt en daarbij ook je bloedvaten, omdat deze uit bindweefsel en collageen bestaan.

  Huidverstrakking
  Op hetzelfde apparaat (Venus Versa) zit een module voor huidverstrakking en huidverjonging. Hier hebben we al  3 jaar ervaring mee. Dit apparaat geeft bijzonder mooie  resultaten voor huidverstrakking (gezicht) en vetafbraak (op het lichaam). Een behandeling is pijnloos. Het voelt aan als een hotstonemassage en is zeer effectief.  Onze werkwijze voor het beste resultaat tijdens en na de behandeling is als volgt: we meten het collageengehalte in de huid en voeden de huid met viscollageen (in een voedingssupplement) waarmee we de huid voorbereiden op de sprong naar een mooiere huid met volume en welke strakker is. Hierdoor zijn onze resultaten buitengewoon. We zijn het eerste instituut in Nederland dat een tweede apparaat heeft van hetzelfde systeem. Er is zoveel vraag naar deze behandelingen dat inplannen een probleem werd…

  Cellulite serieus verminderen
  Strakke benen met de Venus Freeze! Met onze tips en de Venus Versa behandelingen is er veel mogelijk: benen,  billen en buik verstrakken en vetafbraak (centimeters  verliezen). Boek een vrijblijvend intakegesprek, zodat  we jou op maat kunnen adviseren.

  Huidvolume
  Met de Venus Freeze en Venus Versa kun je bijvoorbeeld supermooi het volume in het gezicht verbeteren.  Wangen, ogen en hals zijn gewilde zones.
  Regelmatig bieden we promodagen aan. Hierbij krijg je een gratis intakegesprek en een expresstreatment van de Venus Freeze of Versa om gratis kennis te maken met de behandeling en wie weet al direct zichtbaar resultaat te zien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply