Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak van jouw huis een prachtige eenheid
  Rate this post

  Begint het bij jou ook te kriebelen als je een woonprogramma ziet op tv, maar heb je geen idee waar te beginnen? Je bent zeker niet de enige!

  Wij vrouwen moeten tegenwoordig zoveel: breed ­algemeen ontwikkeld zijn, een carrière, sportief, sociaal, meerdere kinderen die allemaal verschillende sporten beoefenen, muzieklessen, naar vriendjes en vriendinnetjes gebracht en gehaald moeten worden, een partner waar je qualitytime mee wilt spenderen en dan ook nog een ­opgeruimd en gezellig huis.
  Als je na een drukke week op zaterdag de tv aanzet en je ziet een woonprogramma met allerlei leuke ideeën, dan begint het te kriebelen. Helaas is de kans groot dat je man niet zo’n handige klusser is en jij mist de energie. De meeste vrouwen zijn blij dat ze zitten. Dit soort zaken schuiven we dan gemakkelijk vooruit: ‘Zolang de kinderen klein zijn, heeft het geen zin. Misschien over 10 jaar.’ Maar het blijft knagen. Hoe fijn is het niet om juist na een drukke dag thuis te komen in een warm en gezellig huis?

  Het belang van kleur
  Een opgeruimde omgeving zorgt voor een opgeruimde geest en dat geeft rust. Die rust in je hoofd heb je nodig om een leuke moeder en lieve partner te zijn, maar ook om een luisterend oor te bieden aan vriendinnen, ouders, broers en zussen; ieder met hun eigen problemen. Jabu-interieuradvies kan je helpen om rust te vinden in je chaos van dagelijkse beslommeringen. Wist je dat bepaalde kleuren op de wand onrust in je hoofd kunnen veroorzaken? En dat bepaalde kleuren ook juist rustgevend zijn? Hier juiste keuzes in maken kan al een wereld van verschil betekenen.

  Meubels, verlichting en accessoires
  Of wat te denken van praktische, maar ook oogstrelende opruimmogelijkheden? In samenwerking met Made by Mady tonen we een aantal kasten ter inspiratie. Deze kasten kunnen op maat gemaakt worden. Dit geldt ook voor andere meubels, die je bijvoorbeeld op internet hebt gezien. Er is van alles mogelijk in allerlei stijlen! Ik kan je helpen bij het uitzoeken van een passend interieur. Van meubels tot verlichting en accessoires. Samen maken we van jouw ruimte een prachtige eenheid en help ik je bij de zoektocht in de war van meubelzaken naar jouw specifieke wensen.

  Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ik bied graag een advies op maat aan. Mijn werkwijze is dat we samen een kritische blik op je huis werpen en kijken wat er aangepast kan worden. Dit kan bijvoorbeeld door overbodige spullen op te ruimen of een ander kleurtje op de wanden. Er zijn tal van mogelijkheden zonder meteen een heel nieuw interieur aan te schaffen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply