Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak je haar gezond, sterk, glanzend en pluisvrij!
  Rate this post

  Heb je last van droog, dof en pluizig haar door verven, door chemische behandeling, door de zon of door chloor- en zeewater? Dan is een keratinebehandeling van Jean Paul Mynè een goed idee!

  Wat is keratine nou eigenlijk?
  Keratine is een eiwit oftewel proteïne, dat in je haar, maar ook in de rest van je lichaam voorkomt. Het eiwit komt ook voor in je nagels en huid. Bij de huid wordt keratine automatisch weer door het lichaam toegevoegd. Bij het haar is dit niet het geval. Om jouw haar sterk, gezond en glanzend te houden, kun je het haar voeden met deze proteïne door te kiezen voor een keratinebehandeling, waarbij een product met een hoge concentratie keratine tot in de diepste lagen van je haar wordt geperst. Je haar is voor 5 tot 6 maanden glanzend en zacht!

  Fluweelzacht
  Keratine Gold is een specifieke behandeling om het haar fluweelzacht te maken en om de glans te herstellen. Krullen en pluishaar verdwijnen. Get Glam Hair and Beauty werkt met Keratin Gold Plus van het Italiaanse merk Jean Paul Mynè. Dit product gebruikt een mix van aminozuren en stamcellen uit Zwitserse appels en plantaardige eiwitten om de haarvezels te veranderen om voor een lange periode stabiel en fluweelzacht en glanzend te maken.
  De Keratine Gold Plus behandeling wordt in het bijzonder aanbevolen voor gekruld, pluizig natuurlijk haar.
  De behandeling van Jean Paul Mynè die door Get Glam Hair and Beauty wordt uitgevoerd, is veilig, omdat Keratin Gold Plus niet het schadelijke formaldehyde bevat.

  Get Glam Hair and Beauty knipt en kleurt op eigen wijze, door kwaliteitsstandaarden te combineren met de nieuwste inzichten en unieke innovaties. Get Glam Hair and Beauty wil dat iedereen die een bezoek aan de salon brengt zich op zijn gemak voelt en zich laat ontspannen tijdens een heerlijke behandeling.
  Eigenares Houda Barrahou: ‘Mijn passie voor make-up en beauty begon als klein meisje. Van jongs af aan keek ik vol bewondering naar mijn moeder als zij zich opmaakte en verzorgde. Ik begon in 2015 met een particuliere opleiding tot schoonheidsspecialiste. Daarbij heb ik visagie als hoofdvak gekozen. Al snel bleek dat ik met veel plezier en motivatie naar school ging om te doen wat ik altijd al leuk vond: make-up, hairstyling en huidverzorging.’

  Overige behandelingen

  – gezichtsbehandelingen op huidverbetering
  – microneedling / Dermapen
  – waxing
  – lash & brow specialist
  – permanente make-up
  – haarverzorging
  – visagie en opsteken
  – manicure en pedicure

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply