Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak je lichaam zomerproof!
  Rate this post

  Het is voorjaar. De temperaturen stijgen, en dus is de tijd om je lichaam ‘zomerproof’ te maken! Een mooie manier om van overtollig haar af te komen, is harsen of waxen. De populariteit van waxen neemt toe. ­Helemaal nieuw is waxen zonder strips voor de benen.

  Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken), worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer teruggroeien. Op sommige plaatsen komen de haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.
  Wax is iets anders dan hars, en de techniek van het ontharen is ook anders. Bij harsen wordt de hars verhit en op de huid (en haren) aangebracht. Vervolgens wordt de hars tegen de haargroeirichting in van de huid getrokken met strips. Deze behandeling kan, mits goed uitgevoerd, haren vanaf ongeveer een halve centimeter lang verwijderen. Met moderne waxproducten wordt niet altijd gebruik gemaakt van strips.

  Lycon Precision Waxing
  I Shine Today maakt gebruik van Lycon Precision Waxing, de elite onder de professionele waxen, en dit gebeurt zonder strips, waardoor het bijna pijnloos is. De Lycon waxen zijn gemakkelijk aan te brengen op een relatief lage temperatuur. Tijdens het waxen worden alle haartjes al vanaf een lengte van slechts 1 millimeter, inclusief de haarwortels, vrijwel zonder pijn volledig verwijderd. Je huid is daarna perfect glad, haarvrij en optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan.

  Hoe werkt het?
  De Lycon wax is een zachte, heerlijk geurende en vooral heel flexibele wax, die op een relatief lage temperatuur in een dun laagje aangebracht kan worden. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de Lycon waxen, op basis van bijenwas, paraffine en etherische oliën, hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid, waardoor irritaties en roodheid worden beperkt. Er zijn verschillende waxproducten voor de verschillende haartypes. Aan de verschillende waxen zijn aromatische oliën toegevoegd die zalig ruiken. Zelfs heel korte haren van 1 millimeter kunnen met wax effectief verwijderd worden. Ook voor het ontharen van de bovenlip of de wenkbrauwen heeft waxen voordelen. Je wil niet meer drie dagen met een rode bovenlip rondlopen na een behandeling, en dat is ook helemaal niet nodig.

  Wacht niet langer en maak een afspraak voor een ­waxbehandeling via de website, of bel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply