Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak kennis met je nieuwe spiegelbeeld
  Rate this post

  Wat zonde, want het zou zoveel mooier zijn als jij tevreden het nieuwe jaar kunt beleven! Als je centimeters wilt verliezen zonder daar veel moeite voor te hoeven doen,  is bodysculpting een gemakkelijke methode. Kitty Zonneberg vertelt: ‘Dit jaar, in 2017, ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor bodysculpting en ik ben erg enthousiast over deze methode! Het is een gemakkelijke en comfortabele manier om in korte tijd af te slanken, ook plaatselijk. Bij de bodysculptingbehandeling hoef jij niet méér te doen dan ontspannen liggen op een comfortabele behandeltafel. De techniek doet de rest. Al na één behandeling heb je resultaat en na meerdere behandelingen merk je dat je kleding een stuk losser zit en je probleemgebieden smaller zijn geworden.’

  Realistische verwachtingen
  ‘Ik vind het altijd belangrijk om mijn cliënten een realistisch beeld van de behandeling te geven. Het heeft zeker effect, maar het is geen wondermiddel. Je kunt er gewicht en centimeters mee verliezen, maar als je bijvoorbeeld ernstig overgewicht hebt, dan zal dat niet ineens verdwenen zijn. Het is belangrijk dat je naast de bodysculptingbehandelingen gezond en verantwoord blijft eten en voldoende beweegt. Zo behoud je het resultaat van de behandelingen. Bodysculpting is geschikt voor volwassen vrouwen en mannen van alle leeftijden’, aldus Kitty.

  Dieetbox
  ‘Als je naast de bodysculptingbehandelingen ook graag je gewicht wilt aanpakken, dan is de BodySculpting Lifestyle dieetbox een goed idee. Je kunt deze box bij mij in de praktijk bestellen en dan kan ik je er uitgebreid advies over geven. Kies voor een nieuw jaar waarin je tevreden bent met je spiegelbeeld!’, besluit Kitty.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply