Rate this post
 • Maak van je kind een superpoeper!
  Rate this post

  Als je kind last heeft van verstopping of de nadelige gevolgen hiervan, kan dit een negatief effect hebben op zijn leven en zelfvertrouwen. Wanneer een harde en pijnlijke stoelgang, buikpijn en vieze broeken de dagelijkse gang van zaken zijn geworden, wordt het tijd om dit probleem aan te pakken. Helaas weten ouders niet goed hoe…

  Je darmen hebben erg veel invloed op je gezondheid en je hele gevoel van welzijn. Als je kind last heeft van poepproblemen, dan voelt het zich al snel niet lekker. De meest voorkomende poepproblemen bij kinderen zijn obstipatie, ontlastingsverlies en luierpoepen. Is hier iets aan te doen? Jazeker! Binnen een korte tijd heeft jouw kind weer een soepele stoelgang en dat heeft een positief effect op zijn welzijn.

  De oplossing voor poepproblemen
  De Methode SuperPoeper® is een systeemgerichte aanpak voor ouders en kinderen met poepproblemen. Bijkomende oorzaken en gevolgen die thuis, op school en elders zichtbaar zijn, worden meegenomen in deze aanpak. In combinatie met kennis over en ervaring met behandeling van laxeermiddelen maakt dit een krachtige werkbare methode. Je gaat samen met je met kind aan de slag om het poepen onder de knie te krijgen. Je kind leert hoe hij de baas kan worden over zijn eigen buik en zijn stoelgang.

  Poepprofessional
  Iris Tadic Fadjil is gecertificeerd poepspecialist en ondersteunt ouders en kinderen door middel van de Methode SuperPoeper®. Ze brengt op deze manier weer rust en ontspanning terug in het gezin, zodat het kind zich weer prettig verder kan ontwikkelen.

  Een trotse SuperPoeper
  Mijn zoontje van 5 gaf aan dat poepen pijn deed. Vreselijk was dat! Hij probeerde zijn poep zolang mogelijk op te houden en had daardoor steeds vieze broeken. De huisarts schreef Forlax voor, maar dit hielp helaas niet. Via een vriendin hoorde ik van de Methode SuperPoeper®. Dat wilde ik proberen. Met ondersteuning van Iris, de poepprofessional, zijn we samen aan de slag gegaan. Met ‘Het SuperPoeperBoek’ leerde mijn zoontje veel over het poepen en zijn eigen lijf. Hij vond het reuze interessant en hij heeft het vertrouwen in de wc teruggekregen. Hij poept nu ontspannen op de wc. Daar zijn we allemaal erg blij mee!

  Anna (32 jaar)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply