Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak een nieuwe start!
  Rate this post

  Je wilt als ondernemer, leerkracht en zorgverlener vanuit je ‘eigenwaarde’ succesvol en met passie in het veld staan. Als je worstelt met de vraag hoe jij de regie over je leven op een creatieve manier in eigen handen kunt nemen, als het je frustreert dat je niet op waarde wordt geschat en/of je inkomsten niet synchroon lopen met je investering en inzet, lees dan vooral verder.

  Uit een onderzoek van de onderwijsinspectie bleek dat kinderen van de basisschool te weinig creatief bezig zijn met tekenen, spraak en schrijven. Voor allen die in onderwijs, zorg en als ondernemer werkzaam zijn, is dit een doorn in het oog; iets wat we willen en kunnen veranderen, als we ons daaraan committeren.
  Ik kan je daarbij helpen. Veranderkracht en creativiteit aanwenden is goed voor ons eigen welzijn en voor dat van de groep waaraan wij onze dienst verlenen. Je leert hoe je het geleerde zelf kunt toepassen in je leven, zodat je nooit meer uitgeput raakt en gefocust bent op wat je werkelijk wilt. Ik leer je naar je overtuigingen te kijken en je manier van denken te onderzoeken via een creatief pad. Door eigen verkregen inzichten ben je in staat je over­tuigingen en je leven in positieve zin te veranderen. Je leert hoe je op een integere manier jouw specifieke unieke waarde inzet in je mindset. Doordat je gezondheid, lichaam en geestkracht op één lijn hebt samengebracht, is dat goed voor je cliënt, maar ook voor jouw zelfbeeld. Je bent 100% aanwezig en het stralende middelpunt waaraan anderen zich kunnen spiegelen. Slimme trainers wenden hun innerlijke magische kracht aan om een gezonde geest in een gezond lichaam optimaal te kunnen benutten. Jij wordt expert op jouw persoonlijke terrein en daardoor een voorbeeld voor anderen.

  Mandala tekenen
  Het werken met de magische cirkel is een op de praktijk geschoeide werkvorm om je zelfbeeld te onderzoeken, overtuigingen in beeld te brengen en oude patronen los te laten. Door in de cirkel te tekenen, te schrijven en te kleuren ontdek je meer over jezelf dan je zou denken. Je kunt weer dichter bij jezelf komen en je evenwicht terugvinden, en vindt nieuwe zeggingskracht om het geleerde te kunnen omvormen tot gereedschap waarmee je verder kunt.

  Snel resultaten
  Werk samen met mij in een veilige omgeving aan balans en verbinding door de regie weer in eigen handen te nemen en ervaar en ontwikkel in 9 weken voelbaar en zichtbaar resultaat. Dit programma en de begeleiding helpen je om in actie te komen en snel resultaten te bereiken. Bespaar jezelf jarenlange leertijd, verwarring en besluiteloosheid. Je hebt er eenvoudigweg de tijd niet voor.

  Kom in actie – doe het nú!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply