Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Maak een nieuwe start!

  Je wilt als ondernemer vanuit je ‘eigenwaarde’ succesvol en met passie ondernemen. Als je worstelt met de vraag hoe je de regie over je leven weer in eigen handen kunt nemen, als het je frustreert dat je niet op waarde wordt geschat en/of je inkomsten niet synchroon lopen met je investering en inzet, lees dan vooral verder!

  Het is mogelijk om veranderingen aan te brengenin jouw beeldvorming en overtuigingen. Ik kan je daarbij helpen. Ik leer je naar je overtuigingen te kijken en je manier van denken te onderzoeken, zodat je door eigen verkregen inzichten in staat bent om je overtuigingen én je leven in positieve zin te veranderen. Jij leert jezelf hoe je het geleerde als zelfhulp kunt toe­passen in je leven, zodat je nooit meer uitgeput raakt en je gefocust bent op wat je werkelijk wilt. Je leert jezelf hoe je op een succesvolle en integere manier jouw specifieke en unieke waarde omzet in de financiële vrijheid die jij verdient. Als jij weet hoe je preventief kunt werken aan je gezondheid, zodat je lichaam, ziel en geest samenwerken in plaats van weerstand op te roepen, dan begrijp jij dat je zowel in je leven als werk, bewust en krachtig, 100% aanwezig kunt zijn. Dat is goed voor je zelfbeeld, je onderneming en je klant. Ook leer je dat het werken in een positieve sfeer geweldig afstraalt op jezelf en je omgeving. Dit levert je iedere dag nieuwe fans, klanten, vrienden en vreugde op. Verder begrijp je dat slimme trainers preventief goed voor zichzelf zorgen en werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Jijzelf wordt expert en een voorbeeld voor anderen. Ten slotte ervaar je dat de juiste manier van leven bijdraagt tot volle tevredenheid en vervulling van jezelf en je dagindeling positief beïnvloedt.

  Mandala tekenen
  Het werken met de mandala (tekenen binnen een cirkel) is een op de praktijk geschoeide werkvorm om achter je al dan niet ingebeelde overtuigingen te komen, zelfonderzoek te doen en om te weten te komen wie je ‘echt’ bent. Door op een eenvoudige manier binnen een cirkel te tekenen, ontdek je ongewenste beweegredenen die je steeds verder van je innerlijke zelf afbrengen en leer je deze om te vormen tot gereedschap waarmee je verder kunt.

  Snel resultaten
  Werk samen met mij aan je balans en verbinding door de regie over jouw leven weer in eigen handen te nemen en ervaar en ontwikkel in 9 weken zichtbaar en voelbaar resultaat. Door de gestructureerde begeleiding helpt dit programma je om in actie te komen en snel resultaten te bereiken. Bespaar jezelf letterlijk jarenlang leertijd, verwarring en besluiteloosheid. Je hebt er eenvoudigweg de tijd niet voor!

  Kom in actie – doe het nú!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply