Rate this post
 • Maak nu al kennis met je ongeboren baby
  Rate this post

  Funbaby is gespecialiseerd in het maken van 2D, 3D & 4D pretecho’s en geslachtsbepalingen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast verkopen wij ook babygeschenken en kraamcadeaus / geboortecadeaus in onze winkel op locatie.

  Een bezoek aan Funbaby is een stap naar de verdere ontwikkeling van een band met je ongeboren kindje. Een kennismaking die al vóór de geboorte plaatsvindt! Zwanger zijn is een uniek moment in je leven; een speciale ervaring die je wilt delen met je partner, familie en of vrienden. Dit kan bij ons in een luxe en comfortabele omgeving.

  Wat zijn 2D, 3D & 4D echo’s?
  2D beelden zijn de bekende zwart / wit beelden. Het zijn platte (doorsnee) bewegende beelden maar zonder diepte. Deze beelden worden vaak vroeg in de zwangerschap gebruikt en voor een geslachtsbepaling. 3D beelden zijn, in tegenstelling tot 2D, beelden met kleur en diepte, waardoor je een zeer realistische indruk van je ongeboren kindje krijgt. Zo zie je goed de vorm van het gezichtje. Heeft hij een wipneusje? Op wie lijkt hij het meest?

  Wat is het verschil tussen 3D & 4D echografie?
  4D echografie is eigenlijk de live bewegende 3D beelden van je kindje die je ziet op het scherm tijdens de pretecho. Je kunt je kindje zien lachen, geeuwen, schoppen, duimen… Wij beschikken over de allernieuwste 3D & 4D techniek FRV (Feto Realistic View)! Door deze nieuwste technologie is het ongeboren kindje nóg scherper, zeer realistisch en gedetailleerd in beeld te brengen. Het beeld is hierdoor bijna levensecht! Deze beelden, ook in 2D, kunnen we voor je vastleggen op een DVD. Zo kun je je kindje zien bewegen, een duimpje in zijn mond zien, een schop of wanneer hij geeuwt…

  Wat voor soorten pretecho’s biedt Funbaby aan?
  – Vroege 2D pretecho is mogelijk vanaf 8 weken. Ben je onzeker of wil je extra bevestiging?
  – 2D pretecho, kort of lang, met of zonder DVD / CD.
  – Een geslachtsbepaling vanaf minimaal 16 weken. Zal het een jongetje of meisje worden..?
  – Kortere 3D & 4D pretecho’s, ook voor een kleiner budget.
  – Langere 3D & 4D pretecho’s met DVD en CD + veel foto’s.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply