Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak nu alvast kennis met jullie baby!
  Rate this post

  Zodra je weet dat je zwanger bent, zul je proberen om je een voorstelling te maken van je kindje. Is het een jongetje of een meisje? Heeft het net zo’n schattig wipneusje en volle bos haar als jij vroeger als pasgeborene had? Of zal het meer op je partner lijken met zo’n kuiltje in de kin?

  Met een pretecho, dus wanneer er geen medische noodzaak is, kun jij alvast kennismaken met je baby. Het meest bekend is de 2D-echo waarop je kan zien hoe je kindje ligt, groeit en beweegt. Een 2D-echo kan al vanaf de 7de week en verder op ieder moment in de zwangerschap. De mooiste termijn om een dergelijke echo te laten maken,is tussen de 18 en 24 weken. Je kindje past dan nog helemaal in één beeld. Het heeft voldoende ruimte om te bewegen en dat maakt de beelden extra leuk om naar te kijken. Een 2D-echo wordt ook vaak gebruikt om te berekenen hoe lang je al zwanger bent en of je een jongetje of een meisje krijgt. Het hangt er een beetje vanaf hoe de baby ligt in je buik. Soms kan hier een beetje invloed op worden uitgeoefend, maar het kan ook voorkomen dat het geslacht van je kindje nog niet te zien is. In dat geval mag je de echo bij EchoPraktijk Puur overigens nog een keer kosteloos over laten doen.

  Een 3D- of 4D-echo kun je het beste plannen tussen de 24ste en 32ste week van je zwangerschap. Met deze bijzondere techniek komt je kindje wel heel dichtbij. Het gaat allemaal net een stapje verder. Het beeld is veel levensechter en je kunt bijna al zien of je baby jouw wipneusje of het kuiltje in de kin van je partner heeft. De bewegende beelden worden vastgelegd op een USB-stick en als je geluk hebt, kun je je kleintje al zien geeuwen of drinken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply