Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak nu alvast kennis met jullie baby!
  Rate this post

  Lijkt het jullie leuk om jullie kindje al vóór de geboorte te zien? Laat dan een ‘pretecho’ maken! Het gaat hierbij niet om een medische echo, maar om echo’s in een ontspannen sfeer.

  Jullie kunnen bij ons terecht voor 2/3D- en 4D-echo’s.
  De 2D-echotechniek is de techniek die je kent van de echo’s bij je verloskundige of gynaecoloog: de zwart/wit-beelden. Met de 3/4D-techniek kunnen we ook diepte, en dus
  volume zien. Deze beelden zijn in kleur. De 3D-techniek geeft stilstaande driedimensionale beelden, de 4D-techniek geeft bewegende 3D-beelden, en wordt ook wel ‘live 3D’ genoemd. We kunnen zowel met de 2D- als met de 3/4D-echotechniek de actiemomenten van jouw kindje vastleggen. Als we geluk hebben, zien we het drinken of geeuwen!

  Jullie kunnen de echo laten vastleggen op USB of op DVD(-R). Tijdens de opname spreken wij alles in, zodat jullie alles thuis nog eens op jullie gemak kunnen terugzien en beluisteren. Uiteraard krijgen jullie ook een serie foto’s mee. Breng gerust familie of vrienden mee om deze mooie ervaring mee te delen!

  Wanneer kunnen jullie bij ons terecht?
  Tijdens de gehele zwangerschap kunnen jullie een pretecho laten maken. Jullie kunnen al vanaf 6 weken zwangerschap bij ons terecht als jullie een bevestiging willen of gerustgesteld willen worden. Maar ook voor een ‘sneak preview’ laat in de zwangerschap, tot 40 weken, zijn jullie van harte welkom. Om het geslacht van jullie kindje te weten, kun je bij Babylook bovendien al vanaf 13 weken terecht.
  Dit is uniek in Nederland. Willen jullie op een superleuke manier het geslacht aan familie en/of vrienden bekendmaken? Dat kunnen jullie hiervoor een taart of ballon bestellen. Zo komen bij het aanprikken van de ballon roze of blauwe ballonnetjes en confetti tevoorschijn.

  Over ons
  Babylook is een particulier pretechografiebureau waar jullie, zonder verwijzing van een arts of verloskundige, terecht kunnen voor een zwangerschapsecho. Het Babylook-team is jong, enthousiast en vlot en staat overdag, ’s avonds en in het weekend voor jullie klaar. We beschikken allemaal over ruime scholing en ervaring, zijn ook werkzaam in het ziekenhuis en zijn allemaal gecertificeerd voor het maken van zwangerschapsecho’s. Ook zijn we allen lid van de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland.

  Wij hebben nauw contact met verloskundigen en gynaecologen uit de regio, indien overleg noodzakelijk is.

  Iedere zwangerschap is uniek en vraagt om een unieke
  pretecho! Babylook kan jullie dit bieden, als enige in de regio.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply