Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak ruimte voor een nieuwe huid
  Rate this post

  2016: het jaar van de actieve veranderingen. Is dit ook voor jou nu, zo in het begin van het nieuwe jaar, een moment voor nieuwe kansen? Het is nu de tijd om vrij te worden van oude denkpatronen die ons ­belemmeren om het nieuwe goede door te laten. Dit is elke dag het geval. Hierin zie ik de symboliek van de slang die haar oude huid loslaat en tegelijkertijd ruimte geeft aan haar nieuwe huid. 

  Op wereldniveau verkeren wij in een periode van duisternis. Kijk maar naar de oorlogen, economische situatie en bedreigingen. In ons persoonlijk leven kennen wij ook het verlies van een dierbare, ziektes, werkeloosheid en scheiding. Ook wij zullen vanuit deze diepste duisternis de overgang maken naar het nieuwe, lichte en goede tijdperk.
  De aarde is de enige plek van groei in onze bewustwording om de ervaringen te leren en de ontwikkeling aan te gaan. Hoop is… dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen. Tijdens ons leven op aarde ervaren wij verwondingen door onze opvoeding, onze intieme en vriendschappelijke relaties, in de studie en werksfeer.
  Het is niet zo eenvoudig om jezelf vrij te maken van al die pijnen en teleurstellingen. Is 2016 jouw tijd om de oude huid af te leggen om ruimte te maken voor de nieuwe huid? Ik, EzraNoah, verbonden met mijn geestelijke leiding, ondersteun en adviseer hierin door mijn empowermentcoaching. Deze coaching helpt je om jezelf te her-ontdekken. Het is het versterken van eigen capaciteiten om meer zeggenschap en verantwoordelijkheid te verkrijgen over de eigen situatie en de weg naar de goede verandering voor jezelf in te zetten.
  Kijk ook op www.mpowerment.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply