fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Maak tijd voor je schoonheid!

  Jij kunt elke doordeweekse ochtend prima de verleiding weerstaan om niet te ‘snoozen’. Tóch is het elke keer weer een race tegen de klok. Je kinderen die altijd nog van alles nodig hebben, je partner die op deur klopt als je nét de badkamer bent binnengesprongen én dan nog die nodige concealer en foundation die ook nog moeten worden aangebracht… Want je wilt natuurlijk wel fris, verzorgd en met zelfvertrouwen op je werk verschijnen. Zónder opvallende wallen en lijntjes. Help, wat nu?

  Je herkent je vast wel in één of meerdere van de hierboven geschetste situaties. Vaak heb je wel de wens om meer aandacht aan jezelf en aan je uiterlijk te besteden, maar neem je hiervoor niet de tijd omdat je denkt: ‘Dat komt later wel, als ik een moment vrij heb’. Maar tijd voor jezelf is niet wat je hebt, maar wat je maakt! Gelukkig is er op simpele, weinig tijdrovende manieren al veel te bereiken. En nee, er komt geen operatie aan te pas!

  Een frissere uitstraling zónder onder het mes te moeten: hoe kun je dat bereiken?
  Volgens de huidspecialisten van Browtiful hoeft een goede huidverzorging helemaal niet ingewikkeld te zijn. Schoonheid is zelfvertrouwen, en dát straal je uit als je er verzorgd uitziet en je je ook vanbinnen zo voelt. En wat betreft je uiterlijk, gaat het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ op. Door nu goed voor je huid te zorgen, kunnen problemen als rimpels, pigmentvlekken en littekens in de toekomst voorkomen worden. Omdat je huid je allergrootste orgaan is, die je dag op dag beschermt tegen allerlei invloeden van buitenaf, verdient zij een goede verzorging. Stoor je je toch aan bepaalde oneffenheden in je gelaat, zoals een onderkin, fijne lijntjes of een verslapte huid van je kin, hals of wangen? Dan is Cryo21 iets voor jou! Hoe het werkt? Tijdens de behandeling wordt er gewerkt op een temperatuur tussen de 0 en -10 graden Celsius. Hierdoor wordt er een ‘thermische schok’ gecreëerd in de vetcellen. Deze koelen af tot 8 graden Celsius. In een half uurtje krijg je meteen een blijvend resultaat: je huid wordt steviger én al dan niet het opgehoopte vet neemt 1 tot 4 centimeter af. In het geval van je gezicht verdwijnen de rimpeltjes en lijntjes in je gezicht als sneeuw voor de zon. Ook krijg je meer lipvolume. Na één behandeling zie je er al fris en uitgerust uit. Dat scheelt je in de ochtend: heb je iets minder tijd nodig om je helemaal ‘ready to work’ te maken.

  Wat kan Cryo21 voor je lichaam betekenen?
  Ondanks je drukke schema maak je altijd een gaatje vrij om naar de sportschool te gaan. Toch blijf je je maar storen aan die vervelende probleemzones die maar niet weggaan: dat buikje, die lovehandles, je kipfilets en je onderkin… Gezond eten lijkt ook niets uit te halen. Ook de putjes in je benen en billen blijven hardnekkig zitten. Geen nood: ook bij het behandelen van plaatselijke vetophoping en cellulite kan Cryo21 jou helpen! Hoewel dit geen methode is om kilo’s te verliezen en af te vallen, kan er effectief worden gewerkt aan het verbeteren van je figuur. Deze resultaten kun je verwachten van de Cryo21 behandeling voor je lichaam: een afname van de vetcellen, een mooiere contour van je lichaam, een afname van cellulite, een betere vochtafvoer en een snellere bloedsomloop. Dat klinkt goed, toch?

  Zelfvertrouwen weer terug
  Franchesa (32) ging je voor: ‘Na mijn zwangerschap kwam ik niet meer van mijn buikje af. Ik heb nu mijn tweede behandeling gehad, en ben al een aantal centimeters kwijt. Ook is mijn huid minder slap. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug!’

  Wat zijn de voordelen van Cryo21?
  Een cryobehandeling bij Browtiful kent geen hersteltijd. Je kunt dus direct weer je dagelijkse bezigheden oppakken. Ook zie je direct resultaat. En wees niet bang: een behandeling is volledig pijnloos, snel én prima betaalbaar. Verder kan de kop die tijdens de behandeling gebruikt wordt, álle contouren van je lichaam bereiken. Ook wordt er manueel gewerkt (met de handen). Je bent dus niet vastgekoppeld aan een machine. Daarnaast profiteer je van een resultaat dat direct na de behandeling te zien is.

  Welke zones kunnen met Cryo21 behandeld worden?
  – Gezicht
  – Hals en decolleté
  – Onderkin
  – Bovenarmen
  – Borsten
  – Lovehandles
  – Buik
  – Rug
  – Billen
  – Rijbroek
  – Dijen
  – Kuiten

  Word de beste versie van jezelf!
  Schoonheid is geen fysiek kenmerk, maar een gevoel. Dát is het uitgangspunt van de vakbekwame medewerkers van Browtiful Brow & Beauty Lounge. Met de beste en nieuwste apparaten, technologieën en behandelingen zetten zij zich voor de volle 100% jou klaar om de beste versie van jezelf te creëren. Een greep uit het assortiment: wenkbrauwstyling, HydraFacial, laserontharen, permanente make-up en waxen. Ook is er een cosmetisch arts die baby botox, botox en lipfillers aanbrengt. Laat je in de watten leggen en word de beste versie van jezelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply