Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak het verschil met kleur!
  Rate this post

  Wil je horen dat je een mooie blouse hebt of dat je er goed uitziet? Een kleurenanalyse laat je zien welke kleuren jou op je mooist maken.

  Tijdens een kleurenanalyse leer je meer over de kracht van kleur. Marjolein onderzoekt welke kleurelementen passen bij jouw huid, haar en ogen. Kleuren kunnen koel, warm, helder of gedempt zijn (of een combinatie van deze elementen). Je kunt nooit zeggen dat rood je niet staat; het gaat erom welk type rood je niet staat.Kleurenspecialist (en tevens loopbaancoach) Marjolein Bentvelzen kijkt bij een kleurenanalyse naar wat welke kleur doet voor jouw huid, haar en ogen, om zo het juiste kleurenseizoen te bepalen. Marjolein werkt met een uit­gebreidere versie van de 4 seizoenstypen, namelijk het 10-seizoenensysteem. Het dragen van een goede kleur laat je stralen, doet lijnen en wallen op je gezicht vervagen en kan zelfs couperose verminderen. Dat is de kracht van kleur! Eén keer een kleurenanalyse en je weet voor de rest van je leven welke kleuren je moet hebben!

  Workshop
  Een kleurenanalyse kan heel goed worden ingezet als teambuilding of workshop voor organisaties die de zichtbaarheid en de presentatie van hun medewerkers willen vergroten. Vaak wordt een workshop kleurenanalyse ingezet op loopbaandagen. Daarnaast is het superleuk om tijdens de workshop met een groep vriendinnen te onderzoeken welke kleuren jullie het mooist staan.

  Ben je geïnteresseerd in een kleuren­analyse? Neem dan contact op met Marjolein!
  Kijk voor meer informatie over haar
  aanbod op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply