Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Maak jouw voeten zomerklaar

  Je zat er al maanden op te wachten: het moment dat je je geliefde teenslippers weer aan je voeten kunt schuiven! Maar nu je ze aanhebt en naar je voeten kijkt, schrik je behoorlijk. Wat doen die onsmakelijke schilfertjes daar tussen je tenen? Hier moet iets aan gebeuren en snel!

  Als je schilfertjes en roodheid tussen je tenen krijgt, kan dit wijzen op zwemmerseczeem:
  een schimmel die zich helemaal thuisvoelt in een vochtige en warme omgeving. Ondanks de naam komt zwemmerseczeem niet alleen voor bij zwemmers, maar kan iedereen deze aandoening oplopen. Als pedicure kan ik jou tips geven om af te rekenen met deze hardnekkige schimmel.

  – was je voeten zonder zeep of met een zeep met een neutrale pH-waarde
  – droog je voeten tussen de tegen altijd goed af na het wassen of zwemmen
  – droog je voeten af met een aparte handdoek en was deze na gebruik
  op 60 graden

  – draag sokken die vocht opnemen 
  – draag schoenen die ventileren 
  – gebruik zonodig een schimmel­dodende voetcrème

  Als je voeten weer schimmelvrij zijn, laat ze dan verwennen door mij. Ik verzorg je nagels, verwijder eelt en masseer jouw onderdanen met een verzorgend product. Kom maar op met die zomerse slippers! Ook voor een algemene voetverzorging of een weldadige beenmassage kun je bij mij terecht. Verder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de diabetische en de reumatische voet, het verlichten van drukplekken en het toepassen van nagelbeugeltechnieken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply