Rate this post
 • Maak wat moois van je nagels
  Rate this post

  Ik ben Malou van der Burg en ben ­eigenaresse van Malou Beauty Nails, een zelfstandige nagelstudio in Alphen aan den Rijn. Ik heb de opleiding tot Allround Nagelstyliste afgerond op de Nederlandse Beautyschool te Rotterdam. Nadat ik in meerdere nagelsalons had gewerkt, heb ik uiteindelijk de stap gezet om een eigen nagelsalon aan huis te beginnen. Hier krijg je in een vriendelijke, persoonlijke en toch professionele omgeving de gewenste verzorging voor handen en voeten.

  Styling van de nagels kan op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan gellak, French manicure, nail-art en nagelversteviging. Graag licht ik dit toe in een persoonlijk advies. Naast styling is een goede verzorging van de nagels en handen erg belangrijk. Daarom behoort een volledige manicurebehandeling ook tot de mogelijkheden.
  Ik werk met Young Nails, producten van goede kwaliteit met een leuk assortiment aan gelkleuren, glitters en steentjes. En ik werk met het merk SpaRitual. De producten van dit merk worden gebruikt voor de verzorging van handen, voeten en body, en bestaan uit scrub, olie, maskers, handcrème, voetcrème, nagel­verharder, nagellak enzovoort.
  SpaRitual nagelproducten zijn volledig dierproefvrij, en alle grondstoffen zijn volledig natuurlijk. SpaRitual is een vegan (veganistisch) -product. ‘Vegan’ betekent niet alleen dierproefvrij, maar betekent ook dat de producten vrij zijn van kunstmatige kleur- en grondstoffen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ­organisch materiaal.
  Dus ben je op zoek naar een goede nagelstyliste en wil je mooie, gelakte gelnagels, French manicure of acrylnagels, neem dan contact met me op om een afspraak te maken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply