Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat maakt jou gelukkig?

  Wat is geluk? Wanneer ben je gelukkig? Of bestaat geluk uit geluksmomenten?  Uit onderzoeken blijkt dat geluk met een aantal thema’s in je leven te maken hebben, zoals je gezondheid (zowel fysiek als mentaal, houden van jezelf), je relatie(s) (liefdesrelatie, relatie met familie, collega’s), je werk (vanuit je passie en je talenten, zingeving) en geld (hoe verhoud je je ermee, hoe ga je ermee om?).

  Gebleken is ook dat je geluk ervaart als je in een flow zit, dat iets vanzelf gaat en het je energie en blijheid brengt. Geluk is ook als je iets voor iemand anders kunt doen, kunt bijdragen aan het geluk van de ander, of groter, kunt bijdragen aan de maatschappij. Je groeit zelf en de ander ook.
  Geluk kun je ook vatten in dankbaar zijn en genieten van de kleine dingen.
  Als je de balans opmaakt bij jezelf, wat voor cijfer zou je jezelf dan op die vier gebieden geven? En wat is je verlangen daarin? Wat maakt  jou gelukkig?

  Ben je iemand die weet waar je voor staat? Leef jij je eigen plan, of loop je eigenlijk het pad van een ander? Kom je minder ‘uit de verf’ dan je zou willen? Heb je een kritisch zelfbeeld, waardoor je jezelf op de rem zet?
  Wil jij inzicht in wanneer jij op je best bent,  in wat jou gelukkig maakt, gelukkiger dan nu? Waarin kan en wil jij groeien? Tijdens  coachingsgesprekken stel ik prikkelende vragen en breng ik naar gelang verschillende methodieken in. Je krijgt nieuwe inzichten.  Op basis hiervan maak je keuzes die uitkomen bij jouw verlangens en die bijdragen aan  jouw geluksgevoel.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply