Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maaltijdvervangers voor de perfecte summer body!
  Rate this post

  De zomer is al begonnen, maar je kan nog steeds werken aan je summer body. Voor vele is dat slank zijn en een strakke buik hebben, maar dat hoeft niet! Het lichaam waarin jij je goed voelt is een summer body, dus waar wacht je nog op?

  Wat kan je doen?
  Om jouw perfecte summer body te kweken is voeding en beweging erg belangrijk. Als je meer gaat sporten, maar blijf je ongezond eten, zal het eindresultaat ver te zoeken zijn. Maaltijdvervangers kunnen je daarbij helpen. In een vrij korte periode kan je veel afvallen. Stel voor jezelf een doel op en werk daar naar toe.

  Wat is een maaltijdvervanger en hoe werkt het?
  Maaltijdvervangers zijn maaltijden die weinig calorieën bevatten en gebruikt worden als dieetvoeding. Met een maaltijdvervangers worden één of meerdere maaltijden per dag vervangen. Het is wetenschappelijk bewezen dan maaltijdvervangers helpen bij het afvallen, mits je de correcte voedingswaarde binnenkrijgt. Wanneer je minder calorieën eet dan je verbrand zal je gewicht verliezen. Als je twee of meerdere maaltijden vervangt val je af. Als je gewicht wil behouden na het afvallen, vervang je maar één maaltijd.

  Zijn maaltijdvervangers gezond?
  De samenstelling van maaltijdvervangers zijn meestal best gezond. Er zitten verschillende vitamines, mineralen en eiwitten in. Door de juiste voedingswaarde krijg je lichaam voldoende bouw- en voedingsstoffen binnen. Dit houdt je lichaam gezond, maar je verliest wel gewicht. Daarbij hebben maaltijdvervangers ook weinig calorieën wat bijdraagt bij het afvallen. Maaltijdvervangers waaraan je kunt denken zijn repen, shakes en soepen.

  Hydrateren
  Drink genoeg water! Dit is vast niet de eerste keer dat je dit leest. Water is voor je lichaam onmisbaar. Als je te weinig water drinkt, functioneren je organen niet optimaal en zal je energie level flink dalen. Zorg dat je minimaal twee liter water drinkt per dag. Neem bijvoorbeeld een bidon mee en vul deze constant met water. Of je nu op kantoor, onderweg of thuis bent neem een fles water mee. Drink ook bij elke maaltijd ongeveer 400 ml. water als extra vulling.

  Vergeet niet om te bewegen
  Voeding is belangrijk om af te kunnen vallen, maar sporten of voldoende bewegen is net zo essentieel. Wie lekker in zijn lichaam wil zitten en een summer body wil hebben, kom dan meer in beweging. Ga naar de sportschool, neem in plaats van de auto de fiets en neem de trap. Zorg voor goede muziek en je gaat automatisch meebewegen waardoor je meer motivatie krijgt. Op de manier houd je sporten langer vol.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply