Rate this post
 • Maartje Kraamzorg in landelijke top
  Rate this post

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Als je in verwachting bent, wil je je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling. Maartje levert altijd goede en betrouwbare kraamzorg en maakt jouw kraamtijd zo speciaal mogelijk!

  Maartje Kraamzorg mag zich rekenen tot de absolute top in Nederland, zo blijkt uit de landelijke spiegelrapportage van de branche­organisatie voor zorgondernemers ActiZ, waarvoor kraamzorgorganisaties in het hele land onder de loep werden genomen.

  Onder meer op de onderdelen ‘Cliëntgerichtheid’, ‘Informatie en communicatie’, ‘Bejegening’, ‘Hygiëne’ en ‘Effect kraamzorg’ scoorde Maartje Kraamzorg tot maar liefst 96,8% van de maximaal te behalen 100%.
  De spiegelrapportage, ontwikkeld door ActiZ, beschrijft wat er goed gaat in de zorg en waar verbetering mogelijk is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kwantitatieve gegevens (cijfers en feiten) én kwalitatieve gegevens (woorden en beelden). De resultaten van deze spiegelrapportages dienen als input voor kwaliteitsverbetering in de zorg. Maartje is uiteraard blij met het resultaat en ziet het als een mooie steun in de rug om door te gaan.

  Wil je het interview beluisteren van Marianne Lovink, manager Kraamzorg, kijk dan op www.maartje.nl/top.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply