Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een maatje minder en strakker in je vel!

  Lekker op vakantie geweest en zit je broek nu nét iets te strak? Wil je daar snel vanaf op een ontspannen manier? Dat kan met de bodySculptor.

  De bodySculptor combineert de vetafbrekende ­eigenschappen van extreem laagfrequente golven(ELF, extreme low frequency < 100 hZ) met de vet­afvoerende eigenschappen van lymfedrainage. Dit alles tegelijkertijd in één behandeling. De laagfrequente golven werken in op het gladde spierweefsel. Gladde spieren komen voor in de wanden van bloedvaten, luchtwegen en het spijsverterings­kanaal. Gladde spieren kun je niet bewust aansturen, in tegenstelling tot je skeletspieren, maar reageren op prikkels van het zenuwstelsel. De laagfrequente golven van de bodySculptor geven signalen af aan het zenuwstelsel, waardoor deze spieren samentrekken. Dit voel je niet, maar het samentrekken bevordert de lipolyse (afbraak van vetten). De lymfedrainage bevordert op zijn beurt de afvoer van deze vrijgekomen vetzuren, vocht en afvalstoffen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je je na een aantal behandelingen fitter voelt. Tijdens een behandeling van een half uur met de bodySculptor verbruik je circa 650 kcal!

  Cellulite en verslapte huid
  De bodySculptor is er niet alleen voor het verliezen van centimeters, maar is ook uitermate geschikt voor de ­behandeling van cellulite en een verslapte huid.
  Het apparaat verbetert de elasticiteit en zorgt voor een stevigere huid, zowel op de buik en benen als op de armen, kin en kaaklijn. Ook op littekens heeft de bodySculptor een bewezen positief effect. Het apparaat maakt ze zachter, egaler en minder diep.

  Hoe verloopt een behandeling? Heel ontspannen, kun je wel zeggen. Na ongeveer 2 of 3 behandelingen vallen de meesten in slaap. Het nieuwe is er dan vanaf en men geeft zicht over aan het ritmische geluid van de pomp, samen met een rustig muziekje.

  Voedingsadvies
  Er is geen speciaal ‘dieet’ nodig tijdens de kuur. Wat wel belangrijk is, is veel water te drinken en het liefst in de
  2 uur na een behandeling niets te eten, om de vetverbranding optimaal te houden. Wil je naast het verliezen van de nodige centimeters ook nog een aantal kilo’s kwijt, dan behoort een op maat gemaakt voedingsadvies tot de opties.

  Ook nieuwsgierig geworden of de bodySculptor wat voor jou is? Maak dan een afspraak voor een proefbehandeling en ervaar het zelf!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply