Rate this post
 • Magic Sun: meer dan alleen een zonnestudio
  Rate this post

  Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op de krachtigere zon op je vakantiebestemming en je huid de tijd te geven bescherming op te bouwen. Dit werkt het beste op een moderne zonnebank, met straling die op natuurlijk zonlicht lijkt.

  Door, voordat je op vakantie gaat, meerdere malen gebruik te maken van de zonnebank, is jouw huid al voorbereid op sterk zonlicht. Hierdoor neemt de kans op verbranding af en kun je optimaal genieten van de zon. Bovendien begin je dan al met een mooie kleur, waardoor je ook nog eens stukken bruiner terugkomt. Ook kunnen wij je goed ­adviseren over de Sun Protection Factor die aansluit op jouw huidtype. Hierdoor stopt ons advies niet bij de studio, maar gaat het eigenlijk met jou mee op vakantie.

  Voorbruinen voor het huwelijk
  Ook voor bruid en bruidegom hebben wij speciale kuurtjes, zodat ze een mooie bruine kleur hebben op de mooiste dag van hun leven. Zo zien ze er ook geweldig uit op de bruidsfoto’s en film die gemaakt worden. Dit voorkomt een rode gloed op de opnames die gemaakt worden. Wij hebben zelfs een keer een hele familie mogen voorbruinen: bruid, bruidegom, getuigen, moeder en schoonmoeder. Het was voor ons een leuke en leerzame ervaring.

  Medewerkers werken op vaste dagen
  Onze medewerkers hebben in de regel altijd vaste dagen en tijden waarop ze werken. Mensen met bepaalde huidziekten, zoals psoriasis, acne, eczeem of ­zonneallergie, ­hebben niet de behoefte om met iedereen hierover te ­praten. Doordat onze medewerkers op vaste tijden ­aanwezig zijn, hoeven ze maar één keer hun verhaal te doen en met één medewerker een plan van aanpak te bespreken. Door dit contact kan de persoon in kwestie zijn of haar zonsessie hierop aanpassen. Uiteraard is men op elk ander gewenst tijdstip ook van harte welkom.

  Vitamine D-tekort
  Vitamine D wordt door ons eigen lichaam aangemaakt en is erg belangrijk voor onze gezondheid; bijvoorbeeld voor sterke botten en een goed immuunsysteem. Helaas hebben we in Nederland onvoldoende zonlicht, waardoor 50 tot 80% van de mensen een vitamine D-tekort hebben. Dit kan aangevuld worden met een regelmatig bezoek aan de zonnestudio.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply