Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Make-uptrends herfst/winter 2016-2017
  Rate this post

  Naast advies over huidverzorging en huidverbetering is een schoonheidsspecialiste meestal ook op de hoogte van de laatste make-uptrends. Hieronder vast een voorproefje voor het nieuwe seizoen.

  Welke nieuwe trends hebben voor jou de voorkeur? Rode lippen, opvallende wenkbrauwen of een teint met glans… Allemaal tegelijk mag ook; het is niet voor niets ‘party season’!

  Natuurlijke wenkbrauwen
  Wenkbrauwen mogen dit seizoen hun natuurlijke schoonheid tonen; bijna niet geëpileerd, met hier en daar een haartje uit model, zonder dat het slordig oogt.

  Code rood
  Rode lippen: ook dit seizoen mag het weer. Deze trendklassieker kan bij een bijna make-uploze achtergrond of juist gecombineerd met een heftige oogmake-up. Probeer het uit, en laat je verrassen door het effect van rode lippen.

  Glitterdeglitter
  Niet alleen kleine meisjes, ook de volwassen vrouwen mogen dit seizoen aan de glitters. Doe het wel lady-like: rustige tinten, en breng ze spaarzaam aan op één plek, bijvoorbeeld in de buitenste ooghoek of net onder de wenkbrauw. Zo’n sprankelende look brengt je meteen in de feeststemming!

  En deze herfst / winter heeft LOOkX make-up 2 powerlooks met de kleuren van dit seizoen.
  – Strong Perfection. Krachtige oogopslag + klassieke rode lippen = altijd een succes. Volle wenkbrauwen maken het compleet.
  – Sparkly Independant. Met deze sprankelende look zijn de hoofdrollen weggelegd voor de ogen en wenkbrauwen, maar ook de teint steelt de show.

  Bescherm je huid
  Als je je huid met aandacht verzorgt, met de juiste producten en behandelingen, wil je natuurlijk niet dat de make-up dit resultaat tegenwerkt. Vandaar dat LOOkX make-up gebaseerd is op huidverzorging!
  LOOkX make-up is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make-upmerken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design ook een heleboel ‘caring’ ingrediënten schuilgaan. Bij LOOkX make-up vind je geen foundations die de poriën verstoppen, geen mascara’s of eyeliners die de ogen irriteren, geen uitdrogende lipsticks, maar formules die juist bijdragen aan het verzorgen en beschermen van je huid.

  Nieuwsgierig geworden naar de make-up van LOOkX? Maak dan een afspraak en laat je adviseren! Speciaal voor lezers van ForYou magazine is dit advies gratis. Vermeld bij het maken van deze afspraak ‘ForYou Magazine’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply