Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Make-upworkshop: leuk & leerzaam
  Rate this post

  Ben je gek op make-up en wil je de tips en tricks van een echte professional leren? Ben je op zoek naar een leuk meidenuitje met je vriendinnen? Schrijf je dan in voor een make-upworkshop!

  Een workshop bij EnJoy is een leuke en gezellige middag in een kleine groep van vier tot zes vrouwen. Je kunt aan het begin aangeven wat je zou willen leren tijdens de workshop, en dan worden jouw vragen tijdens de workshop behandeld. Schoonheidsspecialiste en visagiste Joyce ‘t Hart doet elke stap voor op één van de cursisten, waarna de rest de make-up bij zichzelf aanbrengt. Doordat de workshop in kleine groepen gegeven wordt, krijg jij veel persoonlijk contact met de visagiste en is er ruimte voor persoonlijke vragen en advies. Aan het eind van de workshop heb je alle informatie en technieken verzameld die je nodig hebt om een totale dag- of avondmake-up aan te brengen bij jezelf. De workshop duurt drie uur en kost € 35,- per persoon, inclusief drankjes en wat lekkers.
  Mocht je enthousiast zijn over bepaalde producten die je hebt gebruikt tijdens de workshop, dan kun je deze achteraf aanschaffen met 10% korting! Kijk voor de data van de eerstvolgende workshops op de website.
  Joyce gebruikt onder andere producten van PUPA, hét trendy Italiaanse make-upmerk voor vrouwen die houden van design en kwaliteit. PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog pigment­gehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply