Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mama-massage: heerlijk moment voor jezelf
  Rate this post

  Gefeliciteerd, je bent moeder geworden! Je hebt je zwangerschap en de bevalling achter de rug. Nu is je lichaam bezig om te herstellen van de afgelopen periode: het zogeheten ‘ontzwangeren’. Deze herstelperiode duurt gemiddeld 9 maanden tot soms een jaar.

  Buiten fysieke klachten zoals vermoeidheid, stress, opvliegers en haaruitval kun je het ook emotioneel behoorlijk zwaar hebben na je bevalling. Regelmatige massage tijdens deze periode biedt zodoende een prettige en natuurlijke ondersteuning. Een mama-massage helpt je om het herstel van je lichaam te bevorderen, maar ook om mentaal te kunnen ontspannen. Even een heerlijk moment voor jezelf waarin alle aandacht voor jou en jouw gezondheid is. Immers: als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor je baby zorgen!

  Massage stimuleert de doorbloeding van je lichaam. Hierdoor wordt de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de afvoer van afvalstoffen verbeterd, en dit komt het functioneren van je organen ten goede. Je voelt je lekkerder in je vel en krijgt weer nieuwe energie! En dat is niet alleen fijn voor jou als kersverse moeder, maar ook voor je gezin.

  Masseur Tatiana Burgers stemt de massage af op jouw wensen en houdt natuurlijk rekening met je eventuele klachten. Je kunt al bij Massagepraktijk Lichaamstaal terecht voor de mama-massage wanneer je net moeder bent geworden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply