Rate this post
 • ‘Man, wat was het een strijd’
  Rate this post

  Ik ben Kim, 28 jaar oud en trotse moeder van een dochter van 2 jaar.

  In maart 2014 heb ik mijn eerste poging gedaan met Cambridge. De kilo’s vlogen eraf en het ging allemaal heel gemakkelijk, totdat ik helaas zelf de beslissing nam om het nog vóór mijn afbouw zelf te gaan doen. Dit had ik beter niet kunnen doen, want ik had totaal geen overzicht van wat mijn lichaam nodig had. Dus de kilo’s die eraf waren, zaten er weer allemaal aan.

  Eind 2014 was ik het zat en dacht ik bij mezelf: ‘Nu ga ik het goed doen! Ik ben een jonge moeder die niet thuis hoort in dit lichaam!’ Ik heb toen weer contact opgezocht met Jeanine, en gelukkig wilde ze me weer bijstaan in de strijd tegen de kilo’s. Ik ben dan ook echt op 1 januari begonnen en man, wat was het een strijd. Ik had gelukkig een paar dagen vrij van mijn werk, maar ik had die ook wel nodig. Ik was beroerd, had hoofdpijn en pijn in mijn maag. Ik heb in die dagen zoveel onder de douche gestaan! Wat een ellende…

  De eerste drie dagen waren voorbij en ik voelde me goed. Het is supersimpel en je weet wat je mag. Je moet alleen veel discipline hebben. Maar wat vlogen de kilo’s er weer af! Ook in mijn hoofd was ik langzaam aan het veranderen.

  Ik was in een maand tijd 10 kilo kwijt, en wat was ik weer trots! Ik merkte ook dat mijn lijf slanker was dan de vorige keer en dat ik dit echt zo wilde volhouden. Toen ik van 92 kilo naar 76 was gegaan, was het voor mij genoeg. In mijn af- en opbouwfase ben ik zelfs nog verder afgevallen, waardoor ik nu dus in totaal 15 kilo ben kwijtgeraakt. Wel moet je met dit dieet ook echt letten op je eetpatroon en dat dus veranderen, en niet weer terugvallen in je patroon van voor de shakes. Maar je krijgt genoeg informatie en tips van Jeanine waar je echt wat aan hebt.

  Ik ben zó blij dat ik weer de slanke Kim ben en dat alles wat ik in mijn kast heb liggen mij weer past, en dat zelfs kleren te groot zijn, zodat ik mezelf nu wel drie keer afvraag waarom ik het zover heb laten komen… Ik geniet nu nog wel van eten, maar op een andere manier dan voorheen. Ik maak bewustere keuzes en als ik iets pak, geniet ik van iedere hap.

  Ik kan zeker dit dieet aanbevelen, maar ik vertel je er wel bij: zonder wilskracht kom je er niet!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply