Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage: beslist geen luxe…
  Rate this post

  De dag is weer voorbij. Werk, gezin en alle andere verplichtingen achter de rug. Snel naar bed, want morgen beginnen we opnieuw, uitkijkend naar die vakantie die er bijna aankomt of het ‘verwendagje’ in de sauna.

  Dit klinkt voor veel mensen heel bekend, en als we dan kijken wat er veranderd zou kunnen worden, komen voeding, sport en ontspanning al snel naar voren. Voeding en sport geven zichtbaar resultaat en daardoor een fijn en motiverend gevoel. Ontspanning wordt snel onderschat, vergeten door de drukte of doelbewust opzij gezet, omdat we verplichtingen of verwachtingen van onszelf belangrijker vinden, want rusten kan morgen ook en één nachtje goed slapen, shoppen of bankhangen maakt het vast weer goed. Deze manier van denken is voor veel mensen herkenbaar, maar ook uitputtend voor je lichaam en helpt absoluut niet mee om je beter te voelen. Je hebt een hogere kans op overbelasting, oververmoeidheid, blessures en/of andere ongemakken.
  Als ik dan hoor dat mensen massages als een luxe zien, vind ik dit jammer, want je hebt maar één lichaam en dat wil goed verzorgd en gehoord worden. Als masseuse kan ik hierbij ondersteuning ­bieden, want een behandeling is zoveel meer dan alleen wat aanrakingen. Door te luisteren naar jouw verhaal, te voelen naar wat je lichaam te vertellen heeft en samen op zoek te gaan naar oplossingen in de balans tussen willen en kunnen, kunnen wij er samen voor zorgen dat je meer uit het leven haalt, met meer energie en minder kans op blessures.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Nico Betlem op februari 13, 2017, 8:05 pm

  Mooi artikel hoor

  Beantwoorden →