Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage bij fibromyalgie of migraine
  Rate this post

  Heb je te kampen met fibromyalgie of hormonale migraine? Wel eens aan een massage gedacht?

  Richard Koster heeft een natuurgeneeskunde- en massagepraktijk en voert al zijn behandelingen uit op gevoel vanwege zijn visuele beperking.
  Fibromyalgie is dat de zenuwen onder andere onder hoogspanning staan, daarom is de patiënt gevoeliger voor aanraking. Met als gevolg dat je veel pijnklachten kunt hebben, daarom is een zachte druk noodzakelijk. Het is nog steeds onduidelijk waar migraine door ontstaat, maar het heeft onder meer met de kleine hersenen te maken, en kan samengaan met nek-, schouder- en onderrugklachten. Massage kan dan een helende of ontspannende werking hebben. Door massage wordt de harmonie tussen lichaam en geest in balans gebracht. Tijdens een massage oefent Richard een lichte druk uit op het lichaam, waardoor aanwezige blokkades en stijfheid minder worden of zelfs verdwijnen. Door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, zodat voedingsstoffen en zuurstof naar de weefsels en organen stromen. Daardoor kunnen de afvalstoffen, die het lichaam moeten verlaten, vrijkomen. Richard heeft in de afgelopen jaren zijn intuïtie en gevoel voor masseren steeds beter ontwikkeld als gevolg van zijn visuele beperking. Ieder lichaam levert dagelijks een topprestatie in welke vorm dan ook; daarom is het belangrijk om goed naar het lichaam te luisteren.

  Bij Richard staan respect en vertrouwen voorop. Hij geeft zijn klanten alle tijd en ruimte voor een succesvolle sessie. Behandelingen worden vergoed via de zorgverzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply