Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage bij kanker
  Rate this post

  Wanneer je als diagnose ‘kanker’ te horen krijgt, wordt de grond onder je voeten weggeslagen. Je basisgevoelens over veiligheid, vrijheid, blijheid en succes zijn in één seconde weggevaagd. Wij helpen en begeleiden je op een professionele en verantwoorde wijze om zoveel mogelijk deze basisgevoelens weer te kunnen ervaren.

  Wij streven ernaar om deze basisgevoelens te laten ervaren in alle fases van het ziekteproces: bij mensen met een voorgeschiedenis van kanker, gedurende de behandelingen (chemo en bestraling), na herstel en palliatief.
  Door liefdevolle aanraking en gerichte aandacht van de masseur ben je weer verbonden met het ‘mens’ zijn. De behoefte aan ontspanning en contact met jezelf wordt hierdoor sneller vervuld. Het vertrouwen in je lichaam wordt hersteld en bepaalde klachten, zoals misselijkheid, eenzaamheid, angst, vermoeidheid en apathie, worden hierdoor verminderd. De verbinding tussen je geest, lichaam en spirit wordt weer gevoeld, wat bij mensen met kanker een essentiele levensbehoefte is. De massage wordt geheel op jouw specifieke behoefte van dat moment afgestemd.

  Ben je niet in de gelegenheid om naar de ­praktijk te komen, dan kan de massage bij jou thuis gegeven worden. Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het geven van deze massages, zowel in onze praktijk als tijdens de Viva la ­Donnadag en diverse verwenweekenden en in het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply