2.8/4 - (4 stemmen)
 • Massage: een weldaad voor lichaam en geest
  2.8/4 - (4 stemmen)

  Massage helpt om je spieren te ontspannen. Massage heeft een positief effect op de bloedcirculatie en het in beweging houden van het lymfesysteem. Daarnaast heeft massage ook een positief effect op je welzijn.

  Aanraken is niet altijd vanzelfsprekend; zeker niet als er geen partner (meer) is. Het geeft ons zelfvertrouwen en bestaansrecht. Massage kan ook voor demente bejaarden heel rustgevend zijn. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in massage bij kanker.

  In mijn praktijk heb ik diverse oudere cliënten. Een reactie van een cliënt:
  ‘Na mijn pensionering heb ik vaak last van mijn lende. Daarvoor krijg ik minstens 1 keer per jaar enkele weken fysiobehandeling. Min of meer toevallig ben ik bij de massagepraktijk van Jolanda terechtgekomen. Ik ben nu al enkele jaren vaste klant. De massages, meestal 2 keer per maand, doen mij erg goed. Eén keer een uitgebreide lichaamsmassage inclusief voetenmassage en één keer een kortere behandeling, alleen voor de lende en de benen. Ik voel me na elke massage lekker in mijn vel zitten, en ook vitaal zit het nu goed. Door regelmatig deze behandelingen te ondergaan, blijft het lichaam goed functioneren en daar ben ik, gezien mijn leeftijd (79) erg blij mee. Er is altijd een mogelijkheid na goed overleg om een massageafspraak te maken. Altijd ga ik ontspannen en met voldoening weer naar huis. Voor mij is het een vast patroon geworden waar ik zeker mee blijf doorgaan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply