fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Massage: een weldaad voor lichaam en geest

  Massage helpt om je spieren te ontspannen. Massage heeft een positief effect op de bloedcirculatie en het in beweging houden van het lymfesysteem. Daarnaast heeft massage ook een positief effect op je welzijn.

  Aanraken is niet altijd vanzelfsprekend; zeker niet als er geen partner (meer) is. Het geeft ons zelfvertrouwen en bestaansrecht. Massage kan ook voor demente bejaarden heel rustgevend zijn. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in massage bij kanker.

  In mijn praktijk heb ik diverse oudere cliënten. Een reactie van een cliënt:
  ‘Na mijn pensionering heb ik vaak last van mijn lende. Daarvoor krijg ik minstens 1 keer per jaar enkele weken fysiobehandeling. Min of meer toevallig ben ik bij de massagepraktijk van Jolanda terechtgekomen. Ik ben nu al enkele jaren vaste klant. De massages, meestal 2 keer per maand, doen mij erg goed. Eén keer een uitgebreide lichaamsmassage inclusief voetenmassage en één keer een kortere behandeling, alleen voor de lende en de benen. Ik voel me na elke massage lekker in mijn vel zitten, en ook vitaal zit het nu goed. Door regelmatig deze behandelingen te ondergaan, blijft het lichaam goed functioneren en daar ben ik, gezien mijn leeftijd (79) erg blij mee. Er is altijd een mogelijkheid na goed overleg om een massageafspraak te maken. Altijd ga ik ontspannen en met voldoening weer naar huis. Voor mij is het een vast patroon geworden waar ik zeker mee blijf doorgaan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Ruben Bloem op juni 29, 2019, 12:54 am

  Heerlijk gemasseerd en penis massage gehad

  Beantwoorden →
  • Geplaatst door Ruben Bloem op oktober 11, 2019, 10:25 pm
   in reactie op Ruben Bloem

   As week weer heerlijk mijn stijve lul laten masseren door Jolanda Notebomer

   Beantwoorden →
   • Geplaatst door Anoniem op oktober 29, 2019, 9:16 pm
    in reactie op Ruben Bloem

    Afgelopen week weer heerlijk gemasseerd door Jolanda Notebomer en ben 2 keer geweldig door Jolanda afgetrokken

    Beantwoorden →
   • Geplaatst door Ruben Bloem op november 16, 2019, 6:07 pm
    in reactie op Ruben Bloem

    Ben voor Jolanda gaan zitten op de behandeltafel om te kijken hoe heerlijk ze mijn harde lul aan het verwennen was. Ben natuurlijk weer geweldig klaargekomen.

    Beantwoorden →
   • Geplaatst door Ruben Bloem op januari 1, 2020, 2:45 am
    in reactie op Ruben Bloem

    Jolanda Notebomer doet zich voor als een nette masseuse maar heeft er geen enkel probleem mee om haar mannelijke klanten af te trekken. Daarbij vindt Jolanda het ook geen probleem om haar billen en vagina te laten strelen.

    Beantwoorden →
  • Geplaatst door Ruben Bloem op december 26, 2019, 11:40 pm
   in reactie op Ruben Bloem

   Afgelopen week ben ik weer heerlijk erotisch gemasseerd door Jolanda Notebomer. Ook deze keer ging op het einde weer haar broek en slip uit. Met als resultaat warm zaad tussen haar geweldig lekkere kont.

   Beantwoorden →