Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage: iets voor jou?
  Rate this post

  Als je wordt geconfronteerd met borstkanker, is niets meer gewoon in het leven. Er komt veel op je af, zowel lichamelijk als geestelijk. Ook als de behandelingen achter de rug zijn, zijn je leven en lijf veranderd of ben je misschien minder fit. Herken je dit, dan is een massage misschien iets voor jou.

  Massage kan de kwaliteit van je leven verbeteren en je herstel ondersteunen. Door het loslaten van spanning kunnen klachten als misselijkheid, slapeloosheid en pijn verminderen. Dit heeft invloed op je stemming, en op deze manier brengt massage je meer dan alleen ontspanning. Ook genieten van een massage is heel waardevol. Ik ben Marleen Vas Visser en al geruime tijd werkzaam als massagetherapeut, met een roeping voor massage bij kanker. Mijn jarenlange ervaring als oncologieverpleegkundige in het ziekenhuis wordt door mijn cliënten als waardevol ervaren.

  Afhankelijk van je klachten, je behoefte en het traject van de behandeling komen we samen tot een passende massage die is afgestemd op jou. Door mijn gedegen opleiding kan ik diverse massages aanbieden. Kijk voor meer informatie op mijn site of bel me!

  Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Amersfoort of Amsterdam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply