Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage bij jou thuis
  Rate this post

  Gedurende je zwangerschap is het -belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je kindje groeit in je buik en dat vraagt veel van je lijf. Een fijne massage is dan geen overbodige luxe. 

  Massage heeft allerlei voordelen: je ervaart je zwangerschap bewuster, je voelt de signalen die je lichaam afgeeft beter en je voelt je rustiger. Daardoor kun je je gemakkelijker ontspannen; ook tijdens de bevalling. De massage verbetert je doorbloeding en je lymfestelsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam vervoerd, van en naar je kindje. De verbeterde doorbloeding maakt je spieren en weefsels sterker en geeft verlichting bij een pijnlijke rug en onrustige benen. De massage vermindert stress en werkt kalmerend. Verder reageert je kindje op de massage, en dat is heel leuk om te ervaren. Het ene kindje wordt heel rustig en het andere kindje gaat juist flink bewegen.

  En een massage is natuurlijk ook gewoon heerlijk om te ondergaan! Even een lekker ontspannen moment voor jezelf…

  Je kunt van een zwangerschapsmassage genieten vanaf 14 weken zwangerschap tót aan je bevalling. Verwen jezelf en je baby dus ook tijdens je verlof met massage(s). Zo zijn de laatste loodjes minder zwaar!

  Voor een zwangerschapsmassage hoef je je deur niet uit: Neeltje komt naar je toe met alle benodigdheden. Je hoeft alleen maar te zorgen voor een warme en rustige kamer waar zij de massagetafel kan neerzetten. Ook voor een mamamassage (na je bevalling) en een klassieke ontspanningsmassage komt Neeltje graag bij je langs.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply