Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage ondersteunt het herstel
  Rate this post

  Als je te horen krijgt dat je kanker hebt, staat je leven opeens helemaal op zijn kop. De aandacht van de artsen en medisch specialisten is helemaal gericht op het behandelen van je ziekte. Deze behandelingen hebben een grote impact op je lichaam. Het is dan goed om geregeld even een moment van rust te nemen, en op een niet-medische manier aangeraakt te worden.

  Massage is een mooi hulpmiddel om weer in balans te komen. Het kan ontspanning, rust en verlichting geven tijdens het ziekteproces of daarna. Allerlei symptomen, zoals pijn, spanning, misselijkheid, stress en slapeloosheid, kunnen erdoor verminderd worden. De massage werkt weliswaar niet genezend, maar zorgt voor een verbeterde kwaliteit van leven en een moment voor jezelf.
  Massage bij kanker kan in alle behandelfases ter ondersteuning van het genezingsproces. Er wordt rekening gehouden met de lichamelijke situatie waarin je verkeert: de bijwerkingen door de medicatie, je conditie en je energieniveau.Massagepraktijk Bodyflex4You bestaat inmiddels 14 jaar, en eigenares Maaike Lafarre heeft zich sinds 2012 gespecialiseerd in massage bij kanker. Zij heeft hiervoor stage gelopen op de oncologieafdeling van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en Medisch Centrum Haaglanden.
  Maaike stemt elke massage af op wat jouw lichaam op dat moment aan kan. De massages kunnen plaatsvinden in de praktijk, maar eventueel ook bij jou thuis.
  Maaike is een beëdigd therapeute, waardoor haar behandelingen (gedeeltelijk) vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.
  Jouw lichaam moet al zo hard vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte… Daarom verdient het een ontspannende massage!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply