Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage: ook voor jou!
  Rate this post

  Massage is er voor allerlei doeleinden. Of het nu gaat om behandelingen ter ontspanning of om behandelingen om klachten mee aan te pakken: er is ook een massagevorm voor jou.

  De doelgroep van DewiCyntha massages is heel breed: van 15 tot 70+. De jongste generatie komt ter ontspanning voor en na een examen en/of sportprestatie. De vaste klanten komen ter preventie. Iedere cliënt bezocht met z’n eigen reden voor de eerste keer de praktijk, bijvoorbeeld voor een zwangerschapsmassage of massagetherapie. Iedere klant heeft ook zo haar of zijn voorkeur voor massagetechnieken, bijvoorbeeld het gebruik van cups (oftewel cupping) of massagetechnieken met de elleboog. Wat jouw voorkeur ook is: de massagebehandelingen onderscheiden zich door persoonlijke aandacht en een klantgerichte behandeling.
  Massagetherapeute Cynthia Dewi van de Weteringe Buijs combineert tien jaren kennis en ervaring van verschillende massagetechnieken en filosofieën in haar massagebehandelingen. Cynthia masseert met een bepaalde druk: geen zachte en een niet te harde druk; precies goed voelbaar. Ondanks dat de cliënten pijnlijke en gevoelige plekken hebben of rondlopen met andere klachten, geeft Cynthia precies zo’n massage dat de cliënt evengoed kan ontspannnen. Investeer in jezelf, investeer in je lichaam!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply