Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een massage op maat bij jou thuis!

  En zomaar ineens is 2017 alweer bijna afgelopen. Een mooi moment om het afgelopen jaar de revue te laten passeren en plannen te maken voor volgend jaar. Ben je tevreden? Of wil je het toch anders gaan aanpakken?

  Zorg dat je zelf de regie houdt! Masseur Lara Veenes: ‘Een jaar geleden ging ik zelf door een moeilijke periode. Ik had het gevoel dat de dingen me vooral overkwamen en er van alles van me verwacht werd waar ik niet aan kon voldoen en was de controle kwijt. Te veel stress voor een te lange periode is niet goed voor je, heb ik aan den lijve ondervonden.
  Toen besloot ik het roer om te gooien en mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik wilde gezonder leven, mijn eigen tijd kunnen indelen naast mijn gezin en vooral anderen helpen zich beter te voelen door massage. Ik ben nu een nieuwe praktijkruimte aan het bouwen in het buitengebied van Doetinchem met daarnaast de huidige mobiele massagepraktijk, en ik voel me heerlijk! Wat kan ik je bieden? Een massage op maat bij jou thuis. Ik neem alle benodigd­heden mee en jij hoeft de deur niet uit. We bekijken samen waar je behoefte aan hebt. Dat kan een ontspannende massage zijn, maar ik kan ook meer de nadruk leggen op bepaalde fysieke klachten.

  Als je wilt weten hoe ik een kickstart heb gemaakt naar een gezondere levensstijl, vertel ik je daar ook graag over. Een persoonlijke ­benadering staat bij mij hoog in het vaandel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply