Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Massage tegen spanningen
  Rate this post

  We hebben allemaal af en toe stress. Het geeft ons de adrenaline om te presteren. Veel mensen leven echter tegenwoordig met min of meer permanente stress.

  Langdurige stress kan tot lichamelijke klachten leiden. Spieren blijven gespannen. We nemen zoveel op onze schouders. Gevolgen kunnen zijn: pijnlijke schouders en hoofdpijn. Een massage van nek, rug en schouders kan helpen om de pijn te verminderen. Er valt een last van je schouders. Deze massage kan zowel op de tafel als op de stoel. Een stoelmassage kan op locatie gedaan worden.
  We zitten veel in ons hoofd. We zijn soms van die wandelende hoofden geworden. Een voetmassage kan heerlijk om weer eens met beide benen op de grond te staan. De voeten dragen ons de hele dag. Die kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. Met een voetmassage kun je veel processen in het lichaam activeren, en afvoer van afvalstoffen verbeteren. Een voet­massage kan een weldaad zijn bij spanningen en slapeloosheid.
  De buik is het emotiecentrum. Spanningen voel je dan ook vaak in dat gebied. Een buikmassage kan rust brengen. Het stimuleert de spijsverteringsorganen om afval- en gifstoffen beter te kunnen scheiden.
  Een massage kan op verschillende niveaus helpen om met de gevolgen van stress om te gaan. De verschillende massages kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden. Een massage kan helpen om te ontspannen en kan tevens helpen om de klachten te verminderen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply