Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Masseer weg die spierpijn!
  Rate this post

  In een stressvolle periode kun je behoorlijk last hebben van spierpijn. Ook na een sportprestatie, bij reuma of andere aandoeningen kan de pijn in je spieren behoorlijk storend zijn. Iedereen heeft in meer of mindere mate wel eens last van spierpijn. Maar waarom lopen we daar toch steeds mee door?

  Massage is onderhoud van het lichaam en het soepel maken van je spieren terwijl je diep ontspant. Alles draait om balans. Een massage gaat stress te lijf doordat het zeer ontspannend werkt. Ook kan een massage preventief gegeven worden of bijvoorbeeld om de spierspanning na een sportprestatie te verminderen. Wellness begint zodra twee warme handen op jouw rug rusten.
  Een typische zomerse behandeling om stralend de zomer door te komen is een Balinese wellnessmassage met lulur (scrub). Lekker wegdromen naar jouw vakantieherinneringen op Bali of naar een andere idyllische bestemming. Heerlijk! Een intensieve en stimulerende gezichtsmassage om je gezicht en decolleté fris en vitaler te maken heet de ‘bootcamp facialmassage’. Deze massagebehandeling stimuleert de natuurlijke hydratatie en verbetert en versterkt de huidconditie.
  Bij DewiCyntha massages van eigenaresse Cynthia Dewi van de Weteringe Buijs zijn al deze massagebehandelingen mogelijk. De behandeling wordt afgestemd op jouw situatie en wensen die je tijdens een korte intake kenbaar maakt. Zo kun je kiezen tussen een massage op de massagetafel of massagestoel. Cynthia heeft al elf jaar ervaring. Haar visie en missie is het soepel maken en behouden van jouw spieren, terwijl jij in diepe ontspanning raakt. Zo krijg jij weer die stralende, frisse en vitale uitstraling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply