Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Masseren bij Kanker krijg weer vertrouwen in je lijf
  4/4 - (1 stemmen)

  Kanker heeft in je leven ingrijpende persoonlijke en medische gevolgen. Het kan voelen alsof je lijf en leven worden overgenomen. Je komt emotioneel in een achtbaan en hebt allerlei vragen. Je doet zó je best om te overleven en om naasten zo min mogelijk te belasten met jouw ziekte. Ondanks alle lieve en oprechte aandacht kun je je heel alleen voelen. En nee, je wil vooral niet klagen! Je doet je best om sterk te zijn.

  Het is allemaal zovéél, en dan is het niet vreemd dat je uit je natuurlijk evenwicht raakt. Hierdoor kunnen klachten verergeren of toenemen. Holistische massagetherapie kan dan verlichting brengen en vaak direct al het verschil voor je maken. Bij holistische massagetherapie ga ik ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Holistische massagetherapie heeft aandacht voor jou als mens en kan ontspanning, pijnvermindering en een moment van reflexie brengen. Hierdoor wordt het mogelijk om ruimte in jezelf te voelen en weer vertrouwen in je lijf te krijgen. Holistische massagetherapie kan je weer laten voelen wie je werkelijk bent: een mens die er mag zijn!
  Je kunt erop vertrouwen dat ik als ­professioneel Holos massagetherapeut (HBO) bekwaam ben in diverse massagevormen. ­Omdat masseren bij kanker om specifieke kennis vraagt, heb ik hiervoor een speciale meerdaagse masterclass gevolgd. Mijn behandelingen worden (deels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply