Rate this post
 • Maximaal resultaat in minimale tijd!
  Rate this post

  Waarom EMS-behandelingen met Wav-e? Omdat je snel resultaat wilt! Of het nu gaat om afvallen, sterker worden of zelfs wanneer je last hebt van reumatische klachten: EMS-behandelingen zijn zeer effectief en zorgen er in een korte tijd voor dat jij resultaten behaalt!

  ‘EMS’ staat voor ‘Electrical Muscle Stimulation’, een revolutionaire techniek waarmee je alle spiergroepen tegelijkertijd behandelt. Deze vorm van behandelen is veel effectiever dan bijvoorbeeld gewone fitnessoefeningen met gewichten.

  De EMS-techniek stimuleert spieren tot diep in de spiervezels; veel dieper dan bij traditionele fitnessoefeningen en trainingen met gewichten. Bovendien is EMS veel minder belastend voor pezen en gewrichten. Afvallen en sterker worden gaat met EMS-behandelingen sneller, terwijl de kans op overbelasting veel minder is. EMS is daarom ook ideaal voor mensen met lichamelijke klachten. In alle Wav-e Studios in Nederland worden EMS-behandelingen aangeboden.

  Wat houdt een EMS-behandeling in?
  EMS-behandelingen met Wav-e betekent bewegen in volledige vrijheid. In tegenstelling tot andere EMS-systemen is Wav-e namelijk volledig draadloos. Een speciaal pak (Wav-e EMS suit) dat je aantrekt zorgt voor draadloos aangestuurde elektrostimulatie van je spieren. Door weerstand te geven aan deze spiersamentrekkingen behandel je op een ongekend intensieve en bijzonder specifieke manier de juiste spieren. De Wav-e console bepaalt aan de hand van een persoonlijk EMS-behandelprogramma welke spieren en spiergroepen worden aangestuurd en met welke intensiteit. Het behandelprogramma wordt steeds aangepast, zodat je behandelintensiteit steeds hoger wordt.

  Wist je dat …
  … met Wav-e behandelingen er ook heel veel progressie haalbaar is als je last hebt van reuma, oedeem, MS, fibromyalgie, hernia, artrose of andere medische klachten? Omdat je geen gewichten gebruikt en dus traint zonder zware objecten op te tillen, is de belasting van je pezen en gewrichten veel minder. Je kunt hier veel wetenschappelijk onderzoek over vinden, maar de beste manier is om een EMS-behandeling gewoon een keer te ervaren. Bij Wav-e Studios kun je altijd een afspraak maken voor een gratis kennismakingsbehandeling.

  ‘Snel en efficiënt: dit is waar ik het voor doe!’
  ‘Om nou elke dag een uur in de sportschool te trainen… Daar heb ik niet de tijd voor. Ik wil heel graag sporten, maar ik vind het erg moeilijk om het vol te houden. Sinds ik EMS-training doe met de Wav-e, heb ik hier helemaal geen last meer van. EMS-training is erg leuk! Omdat ik een keer per week EMS-training met de Wav-e doe, is het ook heel gemakkelijk vol te houden.’

  Over Wav-e Studios Leeuwarden
  Eigenaren Roelant en Madelein Muis van Wav-e Studios Leeuwarden en Leeuwarden-Zuid zijn in 2019 gestart met hun 1e vestiging in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden. Madelein is ruim 14 jaar actief geweest als trainer/coach en was werkzaam in het primair basisonderwijs als LO-docent. Roelant heeft ruim 17 jaar gewerkt in de thuiszorg en is medisch gespecialiseerd verpleegkundige geweest. ‘Wat ons krachtig maakt is dat wij onze sport- en medische achtergrond samenvoegen om zo tot de beste EMS-behandelingen te komen. Deze kracht heeft ervoor gezorgd dat wij in maart 2021 onze 2e vestiging hebben geopend op Sportpark Nylân. Wij zullen blijven streven naar kwaliteit en het uitvoeren van de beste behandelingsplannen op EMS-gebied in Leeuwarden.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply