Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maximaal resultaat met minimale tijdsinspanning
  Rate this post

  De meeste mensen werken hun favoriete trainingsrondje af in de sportschool zonder zich aan de ­wetten van training, herstel en voeding te houden, en boeken hierdoor weinig tot een progressie, met als gevolg dat ze opgeven omdat het niet voor hen werkt. Met voeding zorg je voor gewichtscontrole; trainen doe je voor een sterk en krachtig lichaam.

  Binnen Next Step Healthstudio coachen wij onze klanten op de vier pijlers van een ‘lifestyle change’: training, ­voeding, mindset en herstel. Alleen als deze vier pijlers in balans zijn, zal maximaal resultaat haalbaar zijn. En wij gaan niet voor minder! Deze pijlers zijn echter afhankelijk van diverse factoren, zoals leeftijd, lengte, geslacht, gewicht, beroep en mate van sportaci. Het kan dus niet zo zijn dat je een standaard voedings- en beweegschema ontvangt in de sportschool en hier maximaal resultaat mee boekt.

  Ideaal voor ondernemers
  De wetenschappelijk onderbouwde methode die we bij Next Step gebruiken, is uitermate geschikt voor ondernemers. Bij ons boek je met twee uur trainen in de week meer resultaat dan met vier keer per week bewegen in de sportschool. Dat komt doordat je bij Next Step traint in plaat van beweegt. Dat is een wezenlijk verschil.

  Vallen en opstaan
  Waar velen al de mist ingaan, is dat ze gaan sporten om gewicht te verliezen. Trainen doe je voor een sterk en krachtig lichaam. Met een goed voedingsplan hou je controle over je gewicht. Training voegt nauwelijks iets toe aan een negatieve energiebalans. En laat dit nou hét vereiste zijn om gewicht te verliezen. Minder energie innemen dan je lichaam nodig heeft, is namelijk gemakkelijker en minder tijdrovend dan meer energie verbruiken door beweging en belasting. Openheid, eerlijkheid, vertrouwen, fun en commitment zijn onze belangrijkste kernwaarden. Wanneer je open en eerlijk tegen elkaar bent en tegelijkertijd plezier beleeft, kunnen we de beste service leveren. We snappen echt wel dat het veranderen van je lifestyle een proces is met vallen en opstaan. Het mooie is echter dat veel van onze klanten de feedback geven dat ze nog van alles kunnen eten en het niet voelt als een dieet.

  Een betere versie van jezelf
  Next Step is er voor iedereen. Wij zijn er voor mensen die krachtige resultaten willen behalen en behouden van hun persoonlijke en zakelijke leven. Maar ook voor mensen die juist wat meer begeleiding en coaching nodig om ze te ontwikkelen in een betere versie van zichzelf. We werken met mensen die gemotiveerd zij en een commitment willen aangaan om zich te verbeteren, maar daarnaast willen wij ook jouw coach, jouw stok achter de deur zijn om jou naar verbeterde versie van jezelf te laten worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply