Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Meegaan met de trends, maar toch jezelf blijven

  Een kappersbezoek is voor iedereen weer verschillend. Voor de een is het een uitje waar je elke zoveel weken weer naar uitkijkt, en voor de ander is het noodzakelijk maar wil die vooral goed en snel geholpen worden. Wat je stijl ook is: je wilt in ieder geval met een blij gevoel de zaak uitlopen en trots zijn op je nieuwe haar!

  Trends van dit moment
  Je ziet het dagelijks voorbijkomen: de flairkleding! Wijde pijpen, pofmouwen, printjes en ga zo maar door. Het ziet ernaar uit dat deze trend zich ook gaat doorzetten in het nieuwe jaar. We love it! En dan natuurlijk het haar. Wat we ook nog gaan blijven zien, zijn de pony, de messy bob en het half lange kapsel. Dit blijven ook trends! Waar we een verschuiving in kunnen gaan zien, is dat de bob toch korter mag. De lengte is ongeveer tussen je oren en je nek. Durf jij het aan? Wel houden we de messy look erin. Ook dit kun je weer perfect stylen met de producten van Kevin.Murphy.

  Kevin.Murphy
  Wij werken met het prachtige merk Kevin.Murphy. Dit merk staat voor producten uit de natuur en de allernieuwste skincare-technologie. Dit klinkt al geweldig toch?! Nu snap je wel waarom wij hier helemaal fan van zijn. Nu jij nog! En dan nu een van onze leukste tip voor jou voor thuis. De herfst staat namelijk weer voor de deur en dit betekent droog, pluizig en futloos haar. Maar daar hebben wij wat voor: Smooth Again! Probeer deze eens uit en kom die herfst fabulous door. Wil je hier meer over te weten komen? Loop gerust even binnen en laat je adviseren door een van onze professionals.

  Tip voor thuis
  Ben jij al bekend met Olaplex? Deze herstelbehandeling voor jouw haar is echt een must! Deze behandeling kun je bij ons in de salon doen als eerste stap voor het herstellen van jouw haar, en je kunt het resultaat zelf thuis bijhouden met de nummer 3 van Olaplex. Meer weten? Kom gerust langs!

  Over Margarita
  25 jaar geleden heb ik voor het kappersvak gekozen, omdat dat een beroep is waarbij je heel creatief bezig bent. En het was mijn ambitie om mensen nóg mooier te maken dan ze al zijn! Ook na mijn opleiding ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik allerlei master- en kleurentrainingen gevolgd.
  In al die jaren heb ik in veel verschillende salons gewerkt, maar toen ik de mogelijkheid kreeg om een bestaande salon met een mooie geschiedenis over te nemen, heb ik de kans gegrepen, en tot nu toe ben ik er superblij mee!
  In de salon werk ik samen met twee andere professionals die hetzelfde voor ogen hebben als ik: op basis van de wens van de klant en onze adviezen een prachtig kapsel creëren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply