Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niet meer blind voor de invloed van voedsel
  Rate this post

  Lange tijd had ik last van mijn darmen. Ik had steeds vervelende krampen en de stoelgang verliep ook niet altijd even gemakkelijk. Ik voelde me daarnaast ook moe en was erg prikkelbaar. Toen stond ik er nog helemaal niet bij stil dat die klachten verband hielden met elkaar…

  Mijn werk vergde veel van mij en daardoor dacht ik dat de klachten vooral stress­gerelateerd waren. Toen ik een paar jaar geleden voor een andere baan koos en ik het rustiger kreeg, bleef ik last houden van mijn kwalen. Meerdere malen ben ik met mijn klachten naar de huisarts gegaan, maar helaas werd er geen oorzaak gevonden. Via een ­kennis, die dankzij orthomoleculaire therapie van haar darmklachten was afgekomen, ben ik in aanraking gekomen met Arthur Glorie van Human Innovation. Arthur wees mij erop dat mijn klachten hoogstwaarschijnlijk met mijn voeding te maken hadden.
  Hij vertelde mij dat er bij ieder lichaam weer andere oorzaken ten grondslag liggen aan gezondheidsklachten, want elk lichaam leeft in een andere omgeving. Hij heeft dan ook goed naar mijn persoonlijke situatie gekeken, de oorzaak opgespoord, en daarop hebben we samen een haalbaar voedingsplan opgesteld. Sinds ik mijn levensstijl heb aangepast, merk ik écht een verschil in mijn gezondheid. Natuurlijk heb ik nog steeds wel eens buikpijn, maar dat is normaal. Van mijn chronische klachten ben ik gelukkig eindelijk afgekomen en ik ervaar daardoor meer energie en plezier in het leven. Ik kan oprecht zeggen dat de kwaliteit van mijn leven verbeterd is.

  – Anita, 45 jaar
  uit Alphen aan den Rijn

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply