Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Meer in contact met je eigen gevoel

  Als je vastloopt in je leven en hulp zoekt, als je fysieke klachten hebt of helderheid wilt rond persoonlijke problemen, of als je meer inzicht wil krijgen in je kwaliteiten (bijvoorbeeld voor een beroepskeuze), dan kan psycho-energetische therapie je helpen.

  In de School voor Intuïtieve Ontwikkeling staat leren door innerlijke ervaring centraal. Voor welke cursus je ook kiest: de eigen ervaring is belangrijk. De oefeningen zijn erop gericht om bewust in contact te komen met je eigen gevoel en innerlijk weten. Theorie en praktijk gaan hand in hand en worden als begeleidingsinstrument toegepast met medecursisten. De drie hoofdprogramma’s zijn de opleidingen ‘Psycho-energetisch therapeut’ en ‘Meditatietrainer’ en de workshop ‘Verandering & groei’.

  Wat is psycho-energetische therapie?
  Psycho-energetische therapie is een begeleidingsvorm die mensen helpt in hun zoektocht naar psychisch en energetisch welzijn. Deze therapie is gebaseerd op de kennis en studie van intuïtieve en energetische ontwikkeling en wordt ondersteund door counseling en coaching van cliënten. Ze is een veelzijdige aanvulling in de complementaire gezondheidszorg.

  Opleiding psycho-energetische therapie
  De opleiding is bedoeld voor iedereen die zich intuïtief, energetisch en spiritueel wil ontwikkelen. Het leert je om te gaan met de eigen energie en met de invloeden uit de omgeving, en het brengt je dieper in contact met je eigen gevoel. De opleiding kan beroepsmatig ingezet worden of als aanvulling in je huidige beroep.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply