Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer dan alleen opvang
  Rate this post

  Bij een kinderdagverblijf van Ludens brengt je kindje de dag door met pedagogisch medewerkers die veel aandacht hebben voor zijn of haar individuele ritme en behoeften. In de groep maken kinderen snel vriendjes en vriendinnetjes. Zelfs baby’s maken al contact met elkaar! De vaste pedagogisch medewerkers kijken elke dag opnieuw weer wat de kinderen nodig hebben en spelen daarop in. Zo krijgt je kind alle gelegenheid om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen.

  Je kind speelt en ontdekt
  Spelen is de natuurlijke manier van jonge kinderen om te leren en hun omgeving te verkennen. Door te spelen, oefenen kinderen alle vaardigheden die ze nodig hebben. Kinderen hebben daarom zowel binnen als buiten plekjes nodig waar ze fijn kunnen spelen. Bij elk kinderdag­verblijf van Ludens zijn er verschillende speelhoeken en een boekenhoekje om even rustig te zitten. Soms is er ook een atelier, een gymzaal of een keuken. Speelgoed en activiteiten sluiten altijd aan bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Buiten kunnen de kinderen lekker bewegen en mogen ze gerust vies te worden. Ook voor de allerkleinsten is er altijd een afgesloten buitenruimte, waar ze het gras kunnen voelen of naar het bewegen van de blaadjes aan de bomen kunnen kijken.

  Jij kunt gerust aan het werk
  Elk kinderdagverblijf van Ludens is uniek en bijzonder. De liefdevolle, goed opgeleide medewerkers, bieden kinderopvang vol aandacht, vertrouwen en plezier. Iedere dag weer kijken ze naar wat de kinderen bezighoudt, in plaats van ‘hoe houden we de kinderen bezig?’
  Voor jou is het natuurlijk best spannend om de zorg voor je kind voor een paar dagen per week aan een ander over te laten. Maar via Mijnludens, het digitale ouderportaal en de app, ontvang je regelmatig een fotootje of een update over hoe het met je kindje gaat. Zo blijf je op de hoogte en dat geeft een gerust gevoel.

  Tips voor het kiezen van een kinderdagverblijf
  • Vraag altijd om een rondleiding en let goed op de sfeer
  • Maak de keuze voor een groep met ­leeftijdsgenootjes of met kinderen van ­verschillende leeftijden
  • Let op of de openings- en sluitingstijden aansluiten op jouw wensen en werktijden
  • Bekijk de mogelijkheden: wil je opvang voor vaste of wisselende dagen of alleen kinderopvang tijdens schoolweken?
  • Lees het pedagogisch werkplan van de vestiging van je voorkeur

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply