Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer dan een kapsalon…
  Rate this post

  Zoek je meer dan alleen maar een salon om je haar te laten knippen? Dat kan bij PUUR! Deze kapsalon was jarenlang bekend als onderdeel van Cosmo Hairstyling, maar sinds 1 maart 2014 is de eigenaresse verdergegaan onder de naam ‘PUURhaarhemhuid’. Zowel vrouwen als mannen zijn welkom voor behandelingen ten behoeve van haar & huid.

  De salon PUUR wil meer zijn dan alleen een kapsalon. PUUR biedt een compleet schoonheidsconcept aan, dat uitgevoerd wordt door 17 gedreven dames. ‘Passie’ is het woord dat past bij het team dat werkzaam is bij PUUR: leergierig en openstaan voor vernieuwing is wat de beleving op de werkvloer merkbaar is. 2015 is het jaar waarin het PUUR-concept verder ontwikkeld zal worden.

  Naast de knip- en kleurbehandelingen zijn er bij PUUR nog meer speciale behandelingen te verkrijgen:
  – behandeling haaruitval en hoofdhuidproblemen (Nioxin-specialiste)
  – schoonheidsbehandelingen voor onder andere huidverbetering en peelings
  – permanente-make-upspecialiste Peggy
  – cosmetisch arts Nick Jansen
  – kledingstyliste Astrid Toussaint van Style for You

  Gespecialiseerd in kleuren
  PUUR heeft medewerkers die de opleiding Kleurspecialist hebben afgerond. Kleuren volgens de laatste trends is bij iedere kleurklant altijd een uitdaging bij PUUR. De lente is weer in aantocht, dus ook de wintertinten van metallics en diepe roodtinten worden veranderd naar matte tinten, en gevarieerde blondtinten en zelfs pastels worden volop mode voor dit voorjaar! Kom gerust vrijblijvend langs voor een advies.

  PUURhuid ook voor mannen
  PUURhuid ziet voor de toekomst als uitdaging om de mannelijke klant te laten behandelen in de schoonheidssalon. Waarom geen definitieve ontharing bij de man, een massage, of een heerlijke behandeling voor huidverbetering? Gestaag groeit de behoefte; het taboe moet maar eens doorbroken worden, vindt eigenaresse Esther van Velthoven. De heren besteden steeds meer aandacht aan kleding en kapselkeuze, en daarbij mag de huid niet vergeten worden!

  Acties
  Op de website staan voortdurend aanbiedingen en acties. PUUR geeft bovendien verwenbehandelingen in mei voor vrouwen met kanker (eerder onder de naam ‘Viva la Donna’).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply