Rate this post
 • Meer energie en een gezond gewicht
  Rate this post

  Bij Active-Fit kun je natuurlijk terecht voor krachttraining, cardiofitness, groepslessen en personal training. Maar het sportcenter biedt méér, met een leefstijlprogramma op maat, genaamd Pro)Di(Fit infrarood leefstijlprogramma, dat door Active-Fit zelf ontwikkeld is.

  Pro)Di(Fit is een leefstijlprogramma dat deelnemers met behulp van een persoonlijke coach begeleidt naar het creëren van een gezonde levensstijl voor meer energie en een gezond gewicht. Er wordt samengewerkt aan 4 pijlers: Kracht, Lenigheid, Conditie en Kennis.

  Pro)Di(Fit is geen dieet. Met Pro)Di(Fit word je persoonlijk begeleid om een gezonde leefstijl te bereiken. Ondertussen leer je veel over je lichaam, stofwisseling, voeding, lichaams­beweging, ontspanning en gedragsverandering. De focus ligt bij ons niet op het gewicht, maar op het creëren van meer kwaliteit van leven: positief in het leven staan, goed voor jezelf zorgen en lekker in je vel zitten. Zoeken naar de balans tussen gezond eten, voldoende bewegen en tijd maken voor ontspanning. Ons uitgangspunt is niet gewicht verliezen, maar balans vinden. Onze visie is dat je, wanneer je deze balans vindt en lekker in je vel zit, in staat bent om je gewenste gezondheidsdoelen te bereiken.

  Waarin onderscheidt Pro)Di(Fit zich?
  – Elke week contact met een persoonlijke coach.
  – Leefstijlcoaching op 4 pijlers: Kracht, Lenigheid, Conditie en Kennis.
  – Focus op positief in het leven staan en goed zorgen voor jezelf. Een gezond gewicht is daarvan het gevolg.
  – Een voedingsprogramma op maat, dat je verder gaat helpen.
  – Wij delen onze kennis en ervaringen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply