Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer energie met een massage
  Rate this post

  Heb je behoefte aan ontspanning en rust? Of wil je juist verlichting van lichamelijke klachten, bijvoorbeeld stijve spieren of hoofdpijn? Massage werkt zowel ontspannend als klachtgericht.

  Wil je puur even een moment om je lijf te voelen, verbinding te maken met wat er op dit moment leeft, kies dan voor een ontspanningsmassage. Na een kort gesprekje stem ik af aan wat voor ontspanningsmassage je behoefte hebt. Ik maak hierbij gebruik van verschillende massagetechnieken. Een Thaise ontspanningsmassage hoort ook tot de mogelijkheden.
  Heb je een specifieke klacht of aandachtsgebied en wil je bewust op meerdere niveaus de signalen van je lijf onderzoeken, kies dan voor massagetherapie. Deze sessie zal altijd beginnen met een voorgesprek, en ook na de massage is er ruimte voor een kort nagesprek. In het voorgesprek beluister ik je vraag en ik stem daar de massage op af. Tijdens de massage zal ik je begeleiden in het beluisteren van je lichaam en je steeds uitnodigen jezelf te blijven waarnemen. Ik maak hierbij gebruik van verschillende massage-, haptotherapeutische en focustechnieken. In het nagesprek is ruimte om nog wat te delen wanneer er behoefte aan is. Er is ook ruimte voor stilte en nabeleven. Kortom: in massagetherapie is er meer ruimte voor bewust onderzoek naar jezelf. Vanuit de massage, in verbinding met ervaren in het dagelijks leven.
  Massagetherapie kan geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit een aanvullende zorgverzekering.
  Massagepraktijk Rainbow is gevestigd in het pand van Soepel Therapie & Massage. In overleg is ook massage aan huis mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply