Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer energie, minder stress
  Rate this post

  Ervaar de fantastische werking, op lichaam en geest, en geniet van een oogstrelend sieraad! Energetix is wereldmarktleider in 34 landen op het gebied van magneetsieraden. Met passie ontwerpt en ontwikkelt Energetix magneetsieraden en -accessoires. De sieraden worden over de hele wereld door ­miljoenen mensen met veel plezier gedragen.

  De moderne mens heeft nogal wat te verwerken. Denk daarbij aan stress, slechte eetgewoonten, weinig ­bewegen en elektrosmog. Dit alles tast ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen aan het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg.

  Werking
  Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. De energie komt in de bloedbaan en zorgt ervoor dat de rode bloedcellen weer volledig los kunnen stromen. Door de magnetische kracht zijn ze beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen uit te scheiden. Dit ‘vitale bloed’ komt in alle cellen en weefsels en zet het lichaam aan tot herstel van het zelfherstellend vermogen. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen beter en er wordt pijnverlichting ­ervaren. Miljoenen mensen gebruiken de positieve ­effecten van magnetische energie om hun gezondheid en gevoel van welzijn te verbeteren. Het geeft ze meer energie en minder stress.

  Uitgebreide keuze
  Ieder jaar presenteert Energetix weer een nieuwe collectie, voor iedere gelegenheid, stijl en portemonnee. Voor dames, heren, kinderen en dieren is er een uitgebreide keuze. Zowel voor privé als beroepsmatig zijn onze producten populair, onder andere ook onze magneet-massagestenen en PowerHearts. Je kunt daarbij denken aan fysiotherapiepraktijken, schoonheidssalons, kapsalons, sportcentra en dergelijke.

  Ervaar het zélf en bekijk onze website. Bestel je favoriete sieraad en ontvang deze met 3 werkdagen rechtstreeks bij je thuis, of haal ze naar wens af op ons adres.

  Thuispresentatie
  Wil je meerdere personen tegelijk laten kennismaken met onze producten? Organiseer dan een gezellige, ­informatieve, kosteloze thuispresentatie en ontvang als gastvrouw/ -heer een aantrekkelijke korting op een sieraad naar jouw keuze.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Vermeulen op mei 7, 2017, 7:18 pm

  Zou graag een jongens armband willen kopen die van de afbeelding,voor energie minder stress

  Beantwoorden →