Rate this post
 • Meer energie met reiki
  Rate this post

  Het hebben van genoeg energie is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Veel mensen nemen niet de tijd om weer op te laden, waardoor alle batterijen steeds meer leeglopen. Daar moet je mee uitkijken, want voordat je het weet heb je een burn-out! Om (een verergering van) klachten te voorkomen, is het belangrijk om je af en toe over te geven aan volledige ontspanning: een helende werking op mentaal, emotioneel en lichamelijk gebied.

  Reiki is een natuurlijke geneeswijze die gebaseerd is op het werken met universele levenskracht. Er wordt gebruik gemaakt van de stroming van levensenergie. De energie zorgt voor balans en kracht. Door allerlei oorzaken kunnen verstoringen (blokkades) in onze energiehuishouding ontstaan die aanleiding kunnen geven tot klachten van lichamelijke, emotionele en/of mentale aard. Een reiki­behandeling is erop gericht de energie weer te laten stromen. Ik laat met mijn handen de verhoogde energie naar het te behandelen gebied stromen. Afhankelijk van de klacht zul je dit voelen in de vorm van warmte, kou of een tinteling. Omdat reiki op alle gebieden werkt, zal een behandeling die gericht is op een lichamelijke klacht ook een diepe ontspanning en rust in het hoofd brengen. Daarnaast kom je sterker in het leven te staan.
  In mijn praktijk gebruik ik Reiki als vertrekpunt voor andere methodes die ik inzet om klachten aan te pakken. Dit verloopt namelijk succesvoller wanneer de cliënt zich in een staat van rust bevindt en vrij is van spanningen. Van hieruit werken we naar de oplossing. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom in mijn praktijk!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply