fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Met (meer) energie de winter in!

    De blaadjes vallen van de bomen, de lucht wordt donkerder én het regent vaker. Nu de zon zich minder vaak laat zien en de gure tijden zich aandienen, kun je misschien in een dipje raken. Maar daar kun je iets aan doen.

    Je bent op donkere dagen misschien wat sneller moe en je hebt minder energie om je dagelijkse dingen te doen. Ook heb je iets minder zelfvertrouwen en voel je je sneller opgebrand of aangevallen. Niet gek: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat minder zonuren negatieve gevoelens kunnen veroorzaken. Door op zoek te gaan naar jezelf en ruimte te maken voor rust en ontspanning, kun jij de warmte in jezelf weer ervaren; óók in de herfst en winter.

    Spiritueel coach Mariska Zandbergen helpt jou om je weer stressvrij en gelukkiger door het leven te laten gaan. Door het kijken naar jou als geheel (dus je lichaam, je geest en je ziel) zorgt Mariska ervoor dat je weer in balans komt en laat ze je nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Een behandeling die Mariska bijvoorbeeld uitvoert, is het aanraken van bepaalde punten in je lichaam. Op deze manier kunnen zieke cellen of cellen die uit balans zijn, geactiveerd worden. Zo wordt de balans weer in je lichaam hersteld. Enthousiaste cliënten die je voorgingen, ervoeren na een behandeling een diepe ontspanning, sliepen beter en kregen meer rust en ruimte in hun hoofd. Eén keertje proberen of het wat voor jou is? Dan kun je ook een ervaringsessie bij Mariska boeken.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply